Un partit que promet emoció

30 d'Abril de 2012, per Redacció
  • El Tecnol Reus s'enfronta aquesta nit al CP Calafell

ACN

En el partit d'anada, els d’Alejandro Domínguez van superar als del Baix Penedès per un treballat 2 a 5, en un partit en què els reusencs van saber dosificar millor el seu joc i on els porters Dalmau i Trabal van tenir força feina des del primer minut de partit.

El Tecnol Reus no es pot permetre cedir més punts després dels dos darrers empats, ja que en aquest moment el Blanes seria quart si guanya el partit pendent. A més, el Reus té els mateixos punts que Igualada i Vilanova, encara que està en desavantatge amb la diferència de gols particular.

El rival del Reus aquest dilluns és desè a la classificació, amb vint-i-tres punts. Dels vint partits disputats, n'ha guanyat set, n'ha perdut onze i n'ha empatat dos. Ha fet setanta-tres gols i n'hi han fet vuitana-cinc. Aquesta temporada, que ha tornat a la màxima categoria de l’esport rodat després de trenta anys, s’ha mogut entre el desè i el dotzè lloc de la taula classificatòria, però sembla que darrerament està millorant força el seu nivell de joc. La permanècia la té a tocar, per la qual cosa aconseguir els tres punts aquest dilluns és un objectiu de cara a consolidar posicions i no haver de patir. En la darrera jornada va perdre per un ajustat 4-5 davant el Noia Freixenet.

Pel partit d'aquest divendres a la nit, Alejandro Domínguez no podrà comptar amb Jordi Ferré, que segueix recuperant-se de la luxació d'espatlla que va patir fa diverses setmanes.