1 de 10
Qui som
El 23 d'abril de 2008, els periodistes Marià Arbonès, Jordi Garcia, Josep Gallofré, Jaume Garcia i Josep Cartanyà vam posar en marxa Reusdigital.cat, un web per informar sobre les qüestions que sorgeixen a Reus i al Camp de Tarragona. En el grup de socis promotors s’hi van afegir els periodistes Enrique Canovaca, el novembre de 2010, i Tomàs Carot, el juny de 2015.

La redacció de Reusdigital.cat està formada per Marià Arbonès (director), Marc Busquets (cap de redacció), Estel Romeu, Joel Medina, Jordi Garcia i Josep Gallofré. L'equip de fotografia està format per Fabián Acidres i Álex Plaza. El mitjà té un equip de col·laboradors compost per: Laura Navarro, Isabel Martínez, Xavi Turu, Jordi Siré, Josep Cartanyà, Édel Martínez, Jordi Benavent, David Fernández, Anton Baiges (assessor lingüístic) i Adrià Martínez (dissenyador gràfic).

Reusdigital.cat es caracteritza per ser un mitjà innovador, per les condicions tècniques que ofereix i per la seva pràctica en el periodisme digital, amb l'objectiu de contribuir en positiu en la necessària transformació del model comunicatiu establert pels mitjans tradicionals. A més, de la seva condició de proximitat, la independència en comunicació i l'aposta per la participació. El mitjà també es fonamenta en el desenvolupament de la democràcia, la pau i el respecte als pobles.

Reusdigital.cat no es fa responsable de les opinions dels articulistes ni comparteix necessàriament les opinions manifestades. Només els autors signants en són responsables.

L'empresa editora és Reus Comunicació Digital.

Dipòsit legal: T-85-2010
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: