Magret amb salsa de taronja i vermut Miró, acompanyat d’una magdalena de patata i api de fulla. Aquesta és només una de les propostes cuinades amb vermut Miró, que farciran les cartes de fins a setze restaurants de Reus del 18 al 29 de març. Sota el títol La cuina amb vermut de Reus, la casa Miró s’ha aliat amb l’associació de comerciants d’El Tomb de Reus i diversos restaurants per promocionar la beguda il·lustre de la capital del Baix Camp i posar en valor la gastronomia de casa nostra.
Al preu de 18 a 30 euros, els restaurants aposten pel vermut com a apritiu, cundiment o com a postre. “És també una manera de fer ciutat amb les primeres jornades gastronòmiques que tenen el vermut com a eix principal”, ha remarcat Carles Prats, director de Vermuts Miró.
Per part d’El Tomb de Reus s’ha volgut destacar l’acompanyament de Vermuts Miró en les jornades gastronòmiques i s’espera que sigui un nou pol d’atracció que sumi en l’oferta de Reus. Per últim, els restauradors han detallat que ja porten temps treballant amb el vermut i les jornades permetran posar-ho de relleu.
Autoritzo al tractament de les meves dades per poder rebre informació per mitjans electrònics