1 de 10
nutrició
26/12/2022
Durant els àpats nadalencs és habitual que mengem massa
Durant els àpats nadalencs és habitual que mengem massa | Arxiu ND
per Rosa Baró
Cal partir d'un patró d'alimentació adequat, i adaptar-lo a les nostres necessitats i costums
11/11/2022
Una dieta alta en àcids empitjora la funció renal, segons un estudi de la URV-IISPV
Una dieta alta en àcids empitjora la funció renal, segons un estudi de la URV-IISPV | Cedida
per E.R.
Un equip investigador de la Unitat de Nutrició Humana de la URV-IISPV-CIBERobn ho ha comprovat comparant anàlisis i hàbits de més de 7.000 persones
20/10/2022
Una imatge del Reus Nuts 2022
Una imatge del Reus Nuts 2022 | ACN
El Reus Nuts 2022 reuneix una trentena de científics internacionals per posar en comú recerques sobre aquests aliments
07/08/2022
La investigadora i impulsora del projecte e-dietètica URV, Nancy Babio, amb tres de les quatre estudiants que han format part de la nova publicació.
La investigadora i impulsora del projecte e-dietètica URV, Nancy Babio, amb tres de les quatre estudiants que han format part de la nova publicació. | URV
La llista conté 2.790 articles i 228 marques comercials, organitzats en 14 grups d'aliments
20/06/2022
La recerca valora la relació entre el consum de lactis i la salut cognitiva de persones grans  amb alt risc de malaltia cardiovascular
La recerca valora la relació entre el consum de lactis i la salut cognitiva de persones grans amb alt risc de malaltia cardiovascular | Pixabay
per E.R.
El realitza la Unitat de Nutrició Humana de la URV-IISPV-CIBERobn
18/05/2022
Investigadores de la Unitat de Recerca en Pediatria, Nutrició i Desenvolupament Humà de la URV
Investigadores de la Unitat de Recerca en Pediatria, Nutrició i Desenvolupament Humà de la URV | URV
per E.R.
Un grup d’investigadores del Departament de Medicina i Cirurgia de la URV demostren la utilitat d’aquesta mesura en les visites pediàtriques
25/04/2022
La dieta mediterrània és la més sostenible
La dieta mediterrània és la més sostenible | EP
La investigació apunta que es milloren els valors de filtratge glomerular del ronyó
09/03/2022
Per tirar endavant l'estudi es necessiten més d'un centenar de voluntaris
Per tirar endavant l'estudi es necessiten més d'un centenar de voluntaris | ND
per Estel Romeu
Per comprovar la seva influència en la salut, es busquen voluntaris de Reus i poblacions del voltant per participar en un estudi
23/02/2022
Un moment de la presentació del Hub Foodtech & Nutrition a Reus
Un moment de la presentació del Hub Foodtech & Nutrition a Reus | Cedida
A partir dels sectors estratègics tecnològic i alimentari
26/12/2021
Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu | Cedida
Segons un estudi fet per la Unitat de Nutrició Humana de la URV-IISPV-CIBERobn
18/11/2021
Els beneficis de prendre te o cafè, segons un estudi xinès
Els beneficis de prendre te o cafè, segons un estudi xinès | Europa Press
per Nació Digital
Una investigació de la Xina i el Regne Unit demostra el descens de patir demència o un ictus amb la ingesta d'aquestes begudes
13/11/2021
La Doctora Honoris Causa per la Universitat Rovira i Virgili, Pilar Galán.
La Doctora Honoris Causa per la Universitat Rovira i Virgili, Pilar Galán. | Ariadna Escoda/ACN
per Nació Tarragona
La investigadora en l'àmbit de la nutrició i epidemiologia demana "prohibir la publicitat en horari infantil d'aliments catastròfics des del punt de vista nutricional"
20/10/2021
BASF i Cargill desenvoluparan, produiran i comercialitzaran produuctes basats en enzims
BASF i Cargill desenvoluparan, produiran i comercialitzaran produuctes basats en enzims | Cedida
Amb la finalitat de desenvolupar i comercialitzar solucions innovadores basades en enzims per al sector de pinsos per a animals
12/10/2021
Diversos aliments són claus per a la nostra salut
Diversos aliments són claus per a la nostra salut | Infosalus
per V.R.
Diversos productes aporten els suficients nutrients, vitamines i energia per a poder construir una dieta saludable
08/09/2021
El consum recomanat de fruita seca no produeix un increment de pes
El consum recomanat de fruita seca no produeix un increment de pes | Cedida
Hi col·labora la Unitat de Nutrició Humana de la URV
25/07/2021
Castillejo, amb una jove pacient
Castillejo, amb una jove pacient | Cedida
per Josep Gallofré
Parlem amb la doctora Gemma Castillejo sobre l’afectació de la malaltia celíaca a la demarcació i els hàbits de menjar bé
20/07/2021
Una imatge del xef Rafel Muria
Una imatge del xef Rafel Muria | artmuria.com
El cuiner del restaurant barceloní Alkimia, Jordi Vilà, Premi Nacional de Gastronomia d'enguany
07/08/2016
El gaspatxo és un dels plats més refrescants a l'estiu
El gaspatxo és un dels plats més refrescants a l'estiu | Pixabay
La dietista i nutricionista Rosa Baró ens proposa diverses receptes per combatre la calor
Pàgina 1 de 1
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: