gastronomia
12/05/2022
La celebració tindrà lloc el cap de setmana de l'11 i 12 de juny
16/04/2022
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
14/04/2022
Reusdigital.cat
L'Ajuntament ha valorat la seva professionalitat després que hagi rebut el premi “Plato de Oro de la Gastronomia Nacional”
06/04/2022
Laura Navarro
La ruta de tapes finalitza el diumenge, 10 d’abril
12/03/2022
M.B.
Una vintena d'establiments, alguns dels quals a Miami Platja, competeixen en un concurs que es decidirà a través dels vots dels clients
05/03/2022
Reusdigital.cat
El consistori engega una campanya amb sortejos als clients per fomentar l'activitat econòmica
27/02/2022
M.A.
La localitat del Tarragonès presenta els esdeveniments previstos enguany per difondre la seva cuina
01/02/2022
A.C.
Hi prenen part quinze establiments, que oferiran una degustació maridada amb vi o cava per 5 euros
25/01/2022
Marc Busquets Obré
L'11 de febrer arriben les 17es jornades gastronòmiques de la Galera i la Cuina Marinera
15/01/2022
Cossetània edita "Les receptes de l'àvia Rosa", on s'hi recull la manera d'elaborar un centenar de plats casolans
10/12/2021
Reusdigital.cat
Mikel López Iturriaga viatja fins a Falset per descobrir-la
05/12/2021
L'empresa Cloetta elabora aquestes barretes dolces amb avellanes catalanes
28/11/2021
Marc Busquets Obré
L'esdeveniment s'allarga fins al 12 de desembre, amb el pintxo i la beguda a 3,5 euros
20/11/2021
28/10/2021
Marc Busquets Obré
Hi prenen part una vintena de restaurants de la vila marinera
27/10/2021
Aguaita.cat
L'esdeveniment finalitzarà el dia 28 de novembre, i el preu de la ració més la beguda és de 3.50 euros
18/10/2021
Recepta ràpida i senzilla amb material que hi ha a les llars
07/10/2021
Aguaita.cat
Des del 8 fins al 17 d'octubre dotze restaurants participaran oferint menús amb productes locals
27/09/2021
Marc Busquets Obré
L'11a edició de l'esdeveniment és al parc del Pescador, del 8 al 12 d'octubre
08/09/2021
Aguaita.cat
Del 10 de setembre fins al 3 d'octubre tindrà lloc la nova edició de les jornades, que compten amb la participació d'un total de 16 restaurants
19/08/2021
Marc Busquets Obré
La truita amb suc és un dels plats tradicionals de la comarca
20/07/2021
El cuiner del restaurant barceloní Alkimia, Jordi Vilà, Premi Nacional de Gastronomia d'enguany
22/06/2021
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
11/06/2021
Pàgina 1 de 2
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: