gastronomia
15/01/2022
Cossetània edita "Les receptes de l'àvia Rosa", on s'hi recull la manera d'elaborar un centenar de plats casolans
10/12/2021
Reusdigital.cat
Mikel López Iturriaga viatja fins a Falset per descobrir-la
05/12/2021
L'empresa Cloetta elabora aquestes barretes dolces amb avellanes catalanes
28/11/2021
Marc Busquets Obré
L'esdeveniment s'allarga fins al 12 de desembre, amb el pintxo i la beguda a 3,5 euros
20/11/2021
28/10/2021
Marc Busquets Obré
Hi prenen part una vintena de restaurants de la vila marinera
27/10/2021
Aguaita.cat
L'esdeveniment finalitzarà el dia 28 de novembre, i el preu de la ració més la beguda és de 3.50 euros
18/10/2021
Recepta ràpida i senzilla amb material que hi ha a les llars
07/10/2021
Aguaita.cat
Des del 8 fins al 17 d'octubre dotze restaurants participaran oferint menús amb productes locals
27/09/2021
Marc Busquets Obré
L'11a edició de l'esdeveniment és al parc del Pescador, del 8 al 12 d'octubre
08/09/2021
Aguaita.cat
Del 10 de setembre fins al 3 d'octubre tindrà lloc la nova edició de les jornades, que compten amb la participació d'un total de 16 restaurants
19/08/2021
Marc Busquets Obré
La truita amb suc és un dels plats tradicionals de la comarca
20/07/2021
El cuiner del restaurant barceloní Alkimia, Jordi Vilà, Premi Nacional de Gastronomia d'enguany
22/06/2021
Àlvar Llobet
La qualitat de les fruites confitades, l'absència de pinyons o el tacte del brioix, algunes de les claus per reconèixer un bon producte
11/06/2021
25/05/2021
Tots21/ GDDCT
L’Original Experiències gastronòmiques, de Cambrils, també ha estat premiat
11/11/2019
Podrien ser la versió més evolucionada de la menja que temps enrere s'havia consumit en àpats funeraris
31/12/2018
Marc Busquets Obré
D'origen italià, la menja es va popularitzar a casa nostra a partir de la segona meitat del segle XVIII
Pàgina 1 de 0