1 de 10
cuina
09/10/2021
Les jornades s'allargaran fins al 24 d'octubre
Les jornades s'allargaran fins al 24 d'octubre | Cedida
per Marc Busquets Obré
Fins al 24 d'octubre, amb una dotzena d'establiments participants
07/10/2021
Imatge il·lustrativa
Manel Baxerias
per Aguaita.cat
Des del 8 fins al 17 d'octubre dotze restaurants participaran oferint menús amb productes locals
15/09/2021
La crema de patata i porro és de senzilla elaboració
La crema de patata i porro és de senzilla elaboració | Pixabay
27/08/2021
La mestressa del Toribio, Natividad Magaz, parla d'Horts de Miró per a Reusdigital.cat
La mestressa del Toribio, Natividad Magaz, parla d'Horts de Miró per a Reusdigital.cat | Marc Busquets
per Marc Busquets Obré
El bar Toribio, amb Natividad Magaz al capdavant, fa dècades que aplega els veïns del barri
19/08/2021
Us mostrem la recepta per gaudir d'aquest típic plat de casa nostra
Us mostrem la recepta per gaudir d'aquest típic plat de casa nostra | Viquipèdia
20/07/2021
Una imatge del xef Rafel Muria
Una imatge del xef Rafel Muria | artmuria.com
El cuiner del restaurant barceloní Alkimia, Jordi Vilà, Premi Nacional de Gastronomia d'enguany
11/06/2021
Portada del llibre \'Platos con firma\'
Portada del llibre "Platos con firma" | Cedida
27/05/2021
Els millors cuiners catalans del futur
Els millors cuiners catalans del futur | ACN
La revista "Cuina" celebra dues dècades tot destacant una nova generació de cuiners entre les quals també figura Arnau Bosch, del restaurant cambrilenc Can Bosch
25/05/2021
Imatge dels premiats
Imatge dels premiats | Cedida
per Tots21/ GDDCT
L’Original Experiències gastronòmiques, de Cambrils, també ha estat premiat
30/09/2020
El conductor del programa, Marc Ribas, al Mercadal de Reus
El conductor del programa, Marc Ribas, al Mercadal de Reus | TV3
per Marc Busquets Obré
Restaurants de Reus i Tarragona s'enfronten per esdevenir el millor establiment amb "segell d'autor" al "Joc de cartes" de "TV3"
14/02/2020
Exterior del Proven, al carrer del Vent de Reus
Exterior del Proven, al carrer del Vent de Reus | Reus.cat
per Marc Busquets
El "cocido montañés", la "quesada pasiega" o les originals croquetes de pitó i cocodril són entre els atractius del Proven, al carrer del Vent
31/12/2018
Canelons, per Sant Esteve
Canelons, per Sant Esteve | Manel Baxerias
per Marc Busquets Obré
D'origen italià, la menja es va popularitzar a casa nostra a partir de la segona meitat del segle XVIII
10/02/2017
Quins són els millors establiments de cuina, segons TripAdvisor?
Quins són els millors establiments de cuina, segons TripAdvisor? | AjSFB
per Josep Gallofré
Little Bangkok, Myoos i Xivarri Tasca, al pòdium
24/08/2013
Una llauna de toninya
Una llauna de toninya | Wikicommons
20/06/2013
La recepta, en aquesta ocasió, se centra en el bacallà
La recepta, en aquesta ocasió, se centra en el bacallà | Manel Baxerias
25/02/2013
La recepta que us oferim: musclos a l'estil bretó
La recepta que us oferim: musclos a l'estil bretó | Manel Baxerias
Pàgina 2 de 2
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: