Pasqua
18/04/2022
Àlvar Llobet
L’existència d'aquest pastís dolç està documentada per primer cop el segle XV, tot i que molt historiadors asseguren que se'n menjaven des d'abans
18/04/2022
La tradició de menjar mona el Dilluns de Pasqua ve del segle XV, quan els moriscos regalaven aquest dolç als seus amos
18/04/2022
Reusdigital.cat
La recepta més popular data del segle XVI, i no du xocolata
18/04/2022
Marc Busquets Obré
Testimoni de moltes altres vivències i costums, anys enrere era habitual passar-hi el Dilluns de Pasqua
16/04/2022
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
15/04/2022
M.B./ E.R.
Ous de xocolata de tota mena i mida guarneixen els aparadors de fleques, forns, pastisseries i colmados
04/04/2022
Reusdigital.cat
El Forn Racionero Massagué impulsa una mona vinculada a la realitat de la població
30/03/2022
M.A.
Els propietaris de l’establiment presenten la seva figura de xocolata
26/11/2021
Jordi Siré
L'establiment, amb Ramon de la Fuente i la seva dona al capdavant, és cèlebre també pel seu pa i les seves coques
Pàgina 1 de 1
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: