1 de 10

IRTA

11/03/2023
Un tècnic de l'IRTA, als arrossars del centre IRTA-Amposta
Un tècnic de l'IRTA, als arrossars del centre IRTA-Amposta | IRTA
per Aguaita.cat
L'IRTA estudia quines pràctiques en retenen més i com les poden quantificar perquè es puga compensar econòmicament
18/02/2023
Josep Usall
Josep Usall | ACN
Dins de la programació del cicle “#DillunsLlotja”
03/02/2023
Integrants de la Cooperativa de Dones Arrosseres del Delta de l'Ebre
Integrants de la Cooperativa de Dones Arrosseres del Delta de l'Ebre | Cedida
24/11/2022
Experts de l’IRTA remarquen que la collita ha estat excepcionalment primerenca
Experts de l’IRTA remarquen que la collita ha estat excepcionalment primerenca | Pexels
Els fenòmens climàtics "atípics" i la sequera en són les causes principals
22/11/2022
El projecte Nutrisalt està orientat a la transformació del sector agroalimentari
El projecte Nutrisalt està orientat a la transformació del sector agroalimentari | Cedida
per E.R.
El projecte orientat a la transformació del sector agroalimentari s'ha exposat al Museu de la Vida Rural
01/09/2022
La consellera d'Acció Climàtica, Teresa Jordà, acompanyada de la directora de l'INCAVI, Alba Balcells, el director de l'IRTA, Josep Usall, el rector de la URV i president del VITEC, Josep Pallarès, en la signatura de l'Aliança i4vi, a Falset
La consellera d'Acció Climàtica, Teresa Jordà, acompanyada de la directora de l'INCAVI, Alba Balcells, el director de l'IRTA, Josep Usall, el rector de la URV i president del VITEC, Josep Pallarès, en la signatura de l'Aliança i4vi, a Falset | Cedida a l'ACN
La consellera Jordà qualifica l'acord "d'històric" perquè assegura "enforteix" la viticultura del país
30/08/2022
La investigadora de l'IRTA, Mar Català, mesurant la quantitat de palla en un camp d'arròs de l'Estació Experimental de l'Ebre
La investigadora de l'IRTA, Mar Català, mesurant la quantitat de palla en un camp d'arròs de l'Estació Experimental de l'Ebre | Jordi Marsal / ACN
per Aguaita.cat
El sector arrossaire del Delta de l'Ebre alerta que els preus dels fertilitzants s'han triplicat
29/08/2022
Un exemplar adult de «Nezara viridula»
Un exemplar adult de «Nezara viridula» | Cedida
L'IRTA avalua l’eficàcia de sembrar, prop de les plantacions, cultius trampa per a aquests insectes
10/08/2022
Arrossars on es cultiva L'Essència, als Ullals de Baltasar, a Amposta
Arrossars on es cultiva L'Essència, als Ullals de Baltasar, a Amposta | Cedida
per Sílvia A.
Es tracta d’un projecte artístic, agrari i feminista amb deu dones involucrades en el procés de conreu i comercialització de l’arròs
20/05/2022
Marges florals en uns conreus a la Tallada de l'Empordà.
Marges florals en uns conreus a la Tallada de l'Empordà. | @IRTA.
L'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries prova l’efectivitat de la camamilla, la calèndula, les bledes i la ruca per atreure pol·linitzadors i insectes depredadors
12/05/2022
Joaquim Brufau, delegat institucional de l'IRTA a Tarragona, durant el congrés sobre els reptes de la ramaderia..
Joaquim Brufau, delegat institucional de l'IRTA a Tarragona, durant el congrés sobre els reptes de la ramaderia.. | Núria Torres/ACN
És una trobada organitzada per l'IRTA, a nivell internacional, on durant dos dies hi passaran una trentena d'experts
09/05/2022
Una imatge de la jornada
Una imatge de la jornada | ACN
Pastissos de xocolata, gelats i llaminadures són els productes testats en el projecte Oli de Cuina de Tarragona
16/03/2022
La popular cuinera, Ada Parellada, del restaurant Semproniana pariciparà a les Jornades GatroMar de L'Ampolla
La popular cuinera, Ada Parellada, del restaurant Semproniana pariciparà a les Jornades GatroMar de L'Ampolla | Adrià Costa
per Aguaita.cat
L’esdeveniment se celebrarà els dies 20, 21 i 22 de març i es podrà seguir en streaming o en directe des dels platós que hi haurà a l’hotel Flamingo de l’Ampolla
23/11/2021
Una imatge de la sessió
Una imatge de la sessió | Cedida
Una nova jornada a la Cambra de Reus dins el cicle sobre el canvi climàtic posa en relleu els estudis que està fent l’IRTA per donar suport al sector agrari del nostre país en una major eficiència de la despesa hídrica
29/10/2021
L'IRTA projecta una planta de biogàs i hidrogen verd a base de purins
L'IRTA projecta una planta de biogàs i hidrogen verd a base de purins | ACN
per Nació Tarragona
L'institut de recerca busca finançament del sector públic i privat per al projecte i vol optar als fons Next Generation
18/10/2021
Una imatge de la primera sessió del cicle
Una imatge de la primera sessió del cicle | Cedida
La primera jornada conclou que cal abordar amb urgència el debat sobre la producció en origen de les renovables
Pàgina 1 de 1
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: