cuina
16/03/2022
Aguaita.cat
L’esdeveniment se celebrarà els dies 20, 21 i 22 de març i es podrà seguir en streaming o en directe des dels platós que hi haurà a l’hotel Flamingo de l’Ampolla
09/03/2022
Reusdigital.cat
Ha estat a tres quarts de 4 de la tarda, al carrer de Wad-Ras
28/02/2022
Reusdigital.cat
A càrrec de la Martina Kids & Us
27/02/2022
M.A.
La localitat del Tarragonès presenta els esdeveniments previstos enguany per difondre la seva cuina
15/01/2022
Cossetània edita "Les receptes de l'àvia Rosa", on s'hi recull la manera d'elaborar un centenar de plats casolans
14/01/2022
Marc Busquets Obré
Els dies 21 i 22 de gener, a càrrec del CERAP i l'Ajuntament
25/12/2021
Les flames s'han originat a la cuina de l'immoble i els Bombers l'han apagat en pocs minuts
10/12/2021
Reusdigital.cat
Mikel López Iturriaga viatja fins a Falset per descobrir-la
20/11/2021
28/10/2021
Marc Busquets Obré
Hi prenen part una vintena de restaurants de la vila marinera
18/10/2021
Recepta ràpida i senzilla amb material que hi ha a les llars
09/10/2021
Marc Busquets Obré
Fins al 24 d'octubre, amb una dotzena d'establiments participants
07/10/2021
Aguaita.cat
Des del 8 fins al 17 d'octubre dotze restaurants participaran oferint menús amb productes locals
27/08/2021
Marc Busquets Obré
El bar Toribio, amb Natividad Magaz al capdavant, fa dècades que aplega els veïns del barri
19/08/2021
Marc Busquets Obré
La truita amb suc és un dels plats tradicionals de la comarca
20/07/2021
El cuiner del restaurant barceloní Alkimia, Jordi Vilà, Premi Nacional de Gastronomia d'enguany
11/06/2021
27/05/2021
La revista "Cuina" celebra dues dècades tot destacant una nova generació de cuiners entre les quals també figura Arnau Bosch, del restaurant cambrilenc Can Bosch
25/05/2021
Tots21/ GDDCT
L’Original Experiències gastronòmiques, de Cambrils, també ha estat premiat
30/09/2020
Marc Busquets Obré
Restaurants de Reus i Tarragona s'enfronten per esdevenir el millor establiment amb "segell d'autor" al "Joc de cartes" de "TV3"
14/02/2020
Marc Busquets
El "cocido montañés", la "quesada pasiega" o les originals croquetes de pitó i cocodril són entre els atractius del Proven, al carrer del Vent
31/12/2018
Marc Busquets Obré
D'origen italià, la menja es va popularitzar a casa nostra a partir de la segona meitat del segle XVIII
Pàgina 1 de 1
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: