1 de 10
Cuina
26/11/2022
El xef Ivan Margalef Sallés durant una demostració de cuina al GastroMar de L'Ampolla d'enguany
El xef Ivan Margalef Sallés durant una demostració de cuina al GastroMar de L'Ampolla d'enguany | Ajuntament de L'Ampolla
per Mireia Curto
És el xef del restaurant L’O*, al Bages, amb una Estrella Michelin
22/10/2022
La periodista Laura Vargas-Machuca i l’enginyer Mario Castellanos gestionen el compte «Paladars tarragonins»
La periodista Laura Vargas-Machuca i l’enginyer Mario Castellanos gestionen el compte «Paladars tarragonins» | Paladars tarragonins
per Josep Gallofré
"Paladars tarragonins" és el perfil a la xarxa social de Laura Vargas-Machuca i Mario Castellanos on recomanen establiments de restauració del territori
22/10/2022
Repassem on es troben algunes de les rostisseries més populars de Reus
Repassem on es troben algunes de les rostisseries més populars de Reus | Freepik
per Reusdigital.cat
Una selecció d'algunes de les rostisseries més populars de la capital del Baix Camp
15/10/2022
Us recomanem alguns dels restaurants italians de Reus
Us recomanem alguns dels restaurants italians de Reus | ND
per Reusdigital.cat
Establiments de la capital del Baix Camp on s'hi mengen bons plats de pasta i pizzes
04/10/2022
Establiments del sector de la restauració ofereixen les seves receptes amb l'arròs com a protagonista
Establiments del sector de la restauració ofereixen les seves receptes amb l'arròs com a protagonista | Manel Baxerias
per M.B.
Amb catorze establiments participants, fins al 23 d'octubre
10/09/2022
Reusdigital.cat us porta un recull de propostes per gaudir de la cuina japonesa
Reusdigital.cat us porta un recull de propostes per gaudir de la cuina japonesa | Cedida
per Reusdigital.cat
Us oferim un recull d'establiments on el sushi, els fideus i el ramen són protagonistes
07/09/2022
El cuiner Wenji Peng mostra la distinció obtinguda al primer ITAMAE Balfegó
El cuiner Wenji Peng mostra la distinció obtinguda al primer ITAMAE Balfegó | ITAMAE Balfegó
per Reusdigital.cat
Component de la cuina de l'Oishi, Wenji Peng ha destacat al campionat ITAMAE Balfegó
31/08/2022
Els gelats, un imprescindible per a l'estiu
Els gelats, un imprescindible per a l'estiu | Unsplash
per Aguaita.cat
Idees refrescants per fer amb la mainada i que són ideals per combatre la calor
07/07/2022
Reusdigital.cat us proposa opcions culinàries diverses a Reus, valorades pels usuaris de TripAdvisor
Reusdigital.cat us proposa opcions culinàries diverses a Reus, valorades pels usuaris de TripAdvisor | Sant Galderic
per Reusdigital.cat
Els usuaris d'aquesta plataforma de recomanacions valoren qüestions com la qualitat de l'àpat i del servei
02/06/2022
Les jornades permeten la degustació de receptes amb el pop com a protagonista
Les jornades permeten la degustació de receptes amb el pop com a protagonista | ND
16/03/2022
La popular cuinera, Ada Parellada, del restaurant Semproniana pariciparà a les Jornades GatroMar de L'Ampolla
La popular cuinera, Ada Parellada, del restaurant Semproniana pariciparà a les Jornades GatroMar de L'Ampolla | Adrià Costa
per Aguaita.cat
L’esdeveniment se celebrarà els dies 20, 21 i 22 de març i es podrà seguir en streaming o en directe des dels platós que hi haurà a l’hotel Flamingo de l’Ampolla
09/03/2022
Tres dotacions dels Bombers han anat al lloc dels fets
Tres dotacions dels Bombers han anat al lloc dels fets | Bombers/ Twitter
per Reusdigital.cat
Ha estat a tres quarts de 4 de la tarda, al carrer de Wad-Ras
28/02/2022
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat | Cedida
per Reusdigital.cat
A càrrec de la Martina Kids & Us
27/02/2022
Les jornades gastronòmiques de Salou fan valer el producte local
Les jornades gastronòmiques de Salou fan valer el producte local | ND
per M.A.
La localitat del Tarragonès presenta els esdeveniments previstos enguany per difondre la seva cuina
09/02/2022
La jornada, protagonista de la cuina cambrilenca
La jornada, protagonista de la cuina cambrilenca | Cedida
15/01/2022
Detall de la portada del llibre
Detall de la portada del llibre | Cossetània
Cossetània edita "Les receptes de l'àvia Rosa", on s'hi recull la manera d'elaborar un centenar de plats casolans
14/01/2022
El fricandó, objectes d'unes jornades gastronòmiques a Riudoms
El fricandó, objectes d'unes jornades gastronòmiques a Riudoms | Nació Digital
per Marc Busquets Obré
Els dies 21 i 22 de gener, a càrrec del CERAP i l'Ajuntament
25/12/2021
Imatge d'arxiu d'uns vehicles dels Bombers
Imatge d'arxiu d'uns vehicles dels Bombers | Bombers
Les flames s'han originat a la cuina de l'immoble i els Bombers l'han apagat en pocs minuts
10/12/2021
La truita amb suc, una deliciosa menja del Priorat
La truita amb suc, una deliciosa menja del Priorat | Cedida
per Reusdigital.cat
Mikel López Iturriaga viatja fins a Falset per descobrir-la
20/11/2021
Restaurants de Salou faran receptes i menús amb el calamar com a producte estrella
Restaurants de Salou faran receptes i menús amb el calamar com a producte estrella | Cedida
28/10/2021
Els fideus rossos, un dels tresors de la gastronomia cambrilenca
Els fideus rossos, un dels tresors de la gastronomia cambrilenca | Cedida
per Marc Busquets Obré
Hi prenen part una vintena de restaurants de la vila marinera
18/10/2021
Les patates de Prades tenen un gust dolç
Les patates de Prades tenen un gust dolç | muntanyescostadaurada.cat
Recepta ràpida i senzilla amb material que hi ha a les llars
09/10/2021
Les jornades s'allargaran fins al 24 d'octubre
Les jornades s'allargaran fins al 24 d'octubre | Cedida
per Marc Busquets Obré
Fins al 24 d'octubre, amb una dotzena d'establiments participants
07/10/2021
Imatge il·lustrativa
Manel Baxerias
per Aguaita.cat
Des del 8 fins al 17 d'octubre dotze restaurants participaran oferint menús amb productes locals
15/09/2021
La crema de patata i porro és de senzilla elaboració
La crema de patata i porro és de senzilla elaboració | Pixabay
27/08/2021
La mestressa del Toribio, Natividad Magaz, parla d'Horts de Miró per a Reusdigital.cat
La mestressa del Toribio, Natividad Magaz, parla d'Horts de Miró per a Reusdigital.cat | Marc Busquets
per Marc Busquets Obré
El bar Toribio, amb Natividad Magaz al capdavant, fa dècades que aplega els veïns del barri
19/08/2021
La truita, una deliciosa menja del Priorat
La truita, una deliciosa menja del Priorat | Cedida
per Marc Busquets Obré
La truita amb suc és un dels plats tradicionals de la comarca
19/08/2021
Us mostrem la recepta per gaudir d'aquest típic plat de casa nostra
Us mostrem la recepta per gaudir d'aquest típic plat de casa nostra | Viquipèdia
20/07/2021
Una imatge del xef Rafel Muria
Una imatge del xef Rafel Muria | artmuria.com
El cuiner del restaurant barceloní Alkimia, Jordi Vilà, Premi Nacional de Gastronomia d'enguany
11/06/2021
Portada del llibre \'Platos con firma\'
Portada del llibre "Platos con firma" | Cedida
Pàgina 1 de 2