El Reus Deportiu Virginias i el Barça igualen les semifinals

31 de Maig de 2022, per Reusdigital.cat
  • Imatge del segon partit de l'eliminatòria entre Barça i Reus

Cedida

El Reus Deportiu Virginias ha perdut aquest dilluns per 5 gols a 3 contra el FC Barcelona, en el segon partit de les semifinals del play off de l’OK Lliga. L’eliminatòria queda igualada i ara l’equip roig-i-negre té a favor seu el factor pista, després de la victòria del  dissabte. Reus i Barça es tornaran a trobar el divendres i el diumenge vinents al Palau d’Esports.

Des del primer minut els dos equips han disposat d’ocasions per marcar. Barça i Reus han desplegat  un bon ritme de joc, no exempt de control. Al minut 7, Joao Rodrigues ha inaugurat el marcador. Dos minuts després, Nil Roca ha vist la targeta blava, però Compagno no ha superat Fernández en el servei de la falta.

Els dos porters, Martí Zapater i Sergi Fernández, han mostrat la seva qualitat amb aturades de llançaments que gairebé eren gol. L’empat ha arribat al minut 16, quan Salvat ha definit un excel·lent contraatac conduït per Aragonès. El Barça s’ha avançat de nou al minut 17, en un tir de Matías Pascual que ha tocat Llorca. Pau Bargalló ha ampliat el marcador, al minut 20. En els últims segons de la primera part, Diego Rojas ha tingut una gran ocasió per marcar, però el porter ha evitat el gol.

En la represa, s’ha recuperat el ritme que hi ha hagut en bona part dels primers 25 minuts. El dos equips estaven pendents del nombre de faltes  i de fer un gol que enfilés l’encontre. Compagno ha posat emoció al minut 31, quan ha marcat el segon gol reusenc, i tres minuts després, Marc Julià, en un fort llançament de falta, ha fet l’empat a tres gols. Però el Barça ha retornat la superioritat a l’electrònic a la desena falta del Reus. Al minut 37, Joao Rodrigues ha aprofitat un rebuig en la falta directa de Pau Bargalló, per avançar, de nou als locals.

Amb el 4 a 3 ha decaigut una mica el ritme de l’encontre. Els dos equips s’han donat un respir per poder gestionar millor el tram final. Quan faltaven cinc minuts per al final, Raül Marín ha sortit a la pista i ha aportat més emoció. En l’últim minut, Marc Julià ha vist la targeta blava per una falta, i Pau Bargalló ha marcat el cinquè gol blaugrana i ha sentenciat el partit.

Fitxa tècnica:

FC Barcelona: Sergi Fernández, Helder Nunes, Matías Pascual, Pau Bargalló,  Joao Rodrigues -cinc inicial-.

Reus Deportiu Virginias: Martí Zapater, Marc Julià, Compagno, David Gelmà i Sergi Aragonès -cinc inicial-.

Àrbitres: Iván González i Albert Barba.

Gols: 1-0, Joao Rodrigues, (7’); 1-1, Joan Salvat (16’); 2-1, Matías Pascual (17’); 3-1, Pau Bargalló (20’); 3-2, Compagno (31’); 3-3, Marc Julià,  (34’); 4-3, Joao Rodrigues (37’); 5-3, Pau Bargalló, (49’).