1 de 10
PÀDEL

L'Open Reus Pro Pàdel farà servir pilotes regenerades per fomentar la sostenibilitat

És una col·laboració amb SustainaBalls, una empresa emergent catalana que busca solucions al malbaratament de pilotes

Tub amb pilotes de pàdel regenerades | Cedida
per J. G., Reus, Catalunya | 17 de març de 2023 a les 11:55 |
L'Open Reus Pro Pàdel mostra el seu compromís amb el medi ambient amb la utilització de pilotes regenerades a les competicions. Es tracta d'una col·laboració amb la marca SustainaBalls, que treballa amb l'objectiu de solucionar el problema del malbaratament de pilotes i tubs en el tenis i el pàdel.

Es reutilitzaran 1.452 pilotes durant l'Open Reus Pro Padel


L'empresa és una startup catalana que es dedica a recuperar els tubs i les pilotes per a reutilitzar-los, contribuint a la reducció significativa dels residus. Les pilotes que es fan servir en el torneig es dipositen en punts de recollida selectiva que s'han habilitat mitjançant uns contenidors específics a cada seu del torneig, perquè puguin tornar-se a regenerar.

En el desenvolupament del torneig es reutilitzaran un total de 484 tubs de plàstic i 1452 pilotes, impulsant la cura del medi ambient. L'ús d'aquest tipus de pilotes ha estat molt ben rebut pels jugadors i jugadores del torneig i pels mateixos clubs perquè el seu rendiment és molt elevat i iguala les característiques tècniques de les pilotes noves.

L'Open Reus Pro Pàdel es disputa aquesta setmana i la vinent les seves finals a la pista que s'ha muntat a la plaça del Mercadal. Està impulsat per la regidoria d'Esports i Reus Esport i Lleure amb els clubs i centres de pàdel de la ciutat. El torneig s'ha concebut com una activitat prèvia al desembarcament a Reus, del 28 de març al 2 d'abril, de l'Open TAU Ceràmica Reus Costa Daurada, prova del calendari del World Padel Tour.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: