1 de 10
ELECCIONS MUNICIPALS 2023

Pallarès anuncia una oficina exterior de Redessa per atraure inversions internacionals

Ho ha fet en un acte públic, amb presència de la consellera Victòria Alsina

Teresa Pallarès i Victòria Alsina | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus | 16 de març de 2023 a les 10:05 |
L’alcaldable de Junts per Reus, Teresa Pallarès, ha anunciat que quan sigui alcaldessa obrirà una oficina exterior de Redessa. Es tractarà d’una oficina pròpia dedicada exclusivament a l’atracció d’inversions estrangeres i de talent, la internacionalització i el reforçament de les relacions comercials amb l’exterior.
 
“Des de Redessa ja estem fent una tasca proactiva per a la implantació d’empreses internacionals a Reus. En els últims temps hem intermediat amb Acció i hem establert contactes amb empreses amb seu a Rússia, als Estats Units, la Xina, Portugal, Xipre o Ucraïna. Però volem anar més enllà. És per això que anuncio que quan sigui alcaldessa crearem una oficina exterior pròpia”, ha explicat Pallarès, que actualment és consellera delegada d’aquest centre empresarial.
 
La captació d’inversions i d’empreses es focalitzaria a l’entorn d’start-ups, el sector tecnològic i l’agroalimentari, d’acord amb les apostes de Redessa i el Hub Foodtech & Nutrition. “L’oficina exterior que crearem ve a ser una continuïtat i un pas més en la feina que ja estem fent”, ha comentat. I ha recordat que ja s’ofereix des d’aquest mandat un nou servei de softlanding, per fer l’acompanyament en tots els àmbits a les empreses que es volen establir a la ciutat.
 
Ho ha anunciat aquest passat dimecres en el transcurs d’un acte amb la consellera d’Acció Exterior i Govern Obert (2021-2022), Victòria Alsina, que ha tingut lloc al Castell del Cambrer amb el títol de “Reus, París i Londres. El paper de Reus al món”. L’acte ha servit per reivindicar la feina feta per la consellera en l’àmbit de les relacions internacionals i repassar els principals desafiaments i reptes de Catalunya i les seves ciutats en el tauler
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: