1 de 10
PROTECCIÓ CIVIL

Inauguren la nova seu de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil

La segona fase d'obres, per adequar la sala polivalent, està en procés de licitació

Aquest dimecres s'ha inaugurat la nova seu de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil | Cedida
per E.R., Reus | 16 de març de 2023 a les 08:05 |
La nova seu de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil ja està inaugurada, una vegada completades les obres de condicionament de la nau del camí de Riudoms.  L’acte, celebrat aquest dimecres, ha comptat amb la presència de l'alcalde de Reus, Carles Pellicer; la vicealcaldessa, Noemí Llauradó; la regidora de Seguretat, Dolors Vázquez; i la regidora d'Urbanisme i Mobilitat, Marina Berasategui, així com altres membres de la corporació, l’associació i la Guàrdia Urbana.

L'entitat ocupava fins ara un local al carrer de Sant Carles i Sant Josep, al barri del Carme, però amb limitacions d'espai; fet que va motivar la cerca d'un nou local on desenvolupar les tasques amb més eficiència i comoditat. La cessió de la seu a l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Reus està recollida en el conveni signat amb l'Ajuntament. 

La segona fase d'obres, en fase de licitació


El contracte d'obres es va adjudicar a l'empresa Cobra Instalaciones y Servicios SA amb un pressupost de 197.578,95 euros. L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Reus va participar en el disseny del futur equipament, per tal que respongui a les necessitats del servei.

Actualment, la segona fase d'obres, per adequar la seu, es troba en fase de licitació. El projecte contempla treballs a la sala polivalent, amb un pressupost de licitació de 46.531,84 euros i un termini d’execució de 2 mesos.

L’associació de voluntaris està preparada per actuar en casos de grans esdeveniments, accidents, incendis i simulacres i té un paper reservat en els plans d’emergència municipals. El conveni signat entre l’Ajuntament i l’entitat regula la col·laboració en les activitats com dispositius preventius d'informació i assistència en activitats de rics, col·laboracions en situacions d'emergència i possibles emergències i col·laboració en tasques de divulgació i informació en matèries de protecció civil, entre altres. 
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: