1 de 10
SOCIETAT

La Víbria, ara també de xocolata

Aquest element festiu s'incorpora a la col·lecció de mones del Seguici Festiu

FIgures de la col·lecció de mones de pasqua del Forn Huguet | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus, Catalunya | 15 de març de 2023 a les 17:45 |
Les mones de Pasqua més reusenques incorporen un nou personatge. La Víbria, enguany, també serà de xocolata i se sumarà a les mones que realitza el forn de pa i pastisseria Huguet de Reus. La presentació oficial del nou element dolç es farà aquest dijous a les 5 de la tarda a l'establiment. 

Cada any, la col·lecció de mones incorpora un element més del Seguici


La col·lecció d'elements del Seguici Festiu de Reus és una proposta que van començar el 2009 amb una reproducció de la Mulassa i, els anys següents, va tocar el torn de l'Àliga de Reus. A continuació s'hi va sumar l'Indi, que va passar a tenir parella l'any passat, quan es va fer la figura de la Índia de xocolata. La tradició de fer aquestes reproduccions en xocolata ha fet que any rere any s'esperi quin és l'element seleccionat, una tradició que es va interrompre únicament a causa de la pandèmia. 

Entre la col·lecció, es pot trobar un 3d9 dels Xiquets de Reus, el gegant Carrasclet, els gegants Vitxets de Reus, els Japonesos, el Drac de Reus, el Basilisc, el Lleó de Reus i, fins i tot, el campanar. Les darreres propostes van ser el Bou de Reus i, l'any passat, la Índia. La mona de la Víbria que es presenta enguany ha estat dissenyada, com la resta d'elements del Seguici Festiu, per l'escultor Manel Llaurador
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: