1 de 10
PREMIS I DISTINCIONS

La Fundació Privada Reddis premia els millors treballs finals de Batxillerat i FP del Baix Camp

Els guardons han reconegut vuit projectes per un import total de 7.000 euros

Els premiats de la Fundació Privada Reddis | Cedida
per E. R., Reus, Catalunya | 10 de març de 2023 a les 10:05 |
La Fundació Privada Reddis ha reconegut els millors treballs del Baix Camp amb l'objectiu de potenciar la recerca i la investigació a l'ensenyament secundari postobligatori. Ha estat en el marc de la dotzena edició dels Premis als treballs de Recerca de Batxillerat i la vuitena dels Premis als millors treballs de projecte de Formació Professional. 

La institució ha entregat un total de vuit premis a les promocions del curs 2021-2022 amb un import global de 7.000 euros. S'han reconegut sis premis de recerca als alumnes de Batxillerat, amb un valor de 5.000 euros, i dos premis als millors projectes de Formació Professional, per un import de 2.000 euros. 

Premiats sis treballs de Batxillerat i dos de Formació Professional


El jurat dels treballs de recerca de la modalitat Batxillerat ha estat presidit per Francesc Valverde, en representació del Departament d'Educació: i format per  i Núria Badenes, Àngels Bigorra i Lluís Colomés, com a representants dels centres de secundària del Baix Camp i la Fundació Privada Reddis, respectivament.

Premis als treballs de recerca de Batxillerat- Àmbit científic tecnològic:
  1. Efecte de la pluja àcida en la germinació i creixement de les plantes. Per Jianhau Wang, de l'Institut Baix Camp. 1200 euros.
  2. De parabens a conservants naturals. Per Laia Capdevila Puig, de l'Institut Baix Camp. 800 euros.
  3. El poder del més petit. Per Fernando Vizcaíno Gispert, d'Institut Baix Camp. 500 euros.
- Àmbit d'Humanitats, Ciències Socials i Art: 
  1. Els que ens queda d'una vida. Per Júlia Martori Ferrando, de l'Institut Gabriel i Ferrater i Soler. 1200 euros. 
  2. Una ruta per àngels de pedra. Per Maria Arnau Llauradó, de l'Institut Fontanelles. 800 euros.
  3. Com es sent la música. Per Paula Gracia Lequenme, de l'Institut Ramon Berenguer IV. 500 euros.
El jurat dels Premis de Formació Professional ha estat presidit per Josep Lluís Torres, representant del Departament d'Educació; i Mar Pàmies, en representació de la URV; i format per Joan Figueres, dels centres de secundària del Baix Camp; Valero Camps i Josep Andreu, de la Fundació Privada Reddis. 

Premis als treballs de projecte de Formació Professional

  1. Pla de prevenció d'incendis del Pont del Diable. Estratègies per mitigar el canvi climàtic. Per Joan Martín Riscos, de l'Institut d'Horticultura i Jardineria de Reus. 1.200 euros. 
  2. EMUVIRT-RISC. Per Jordi Serrano Segarrès, Adrià Valdepeñas i Gerard Tost Sancho, de l'Institut Baix Camp de Reus. Premi ex-aequo. 800 euros.
L'acte de lliurament dels premis ha comptat amb la presència de la presidenta de la Fundació Privada Reddis, Carme Buixeda; el cap d'Àrea de coordinació del departament d'Educació, Diego Cañavete; el regidor d'Empresa i Ocupació de Reus, Carles Prats; el president del jurat dels Premis de Recerca de Batxillerat, Francesc Valverde; el president del jurat dels Premis de Formació Professional, Josep Lluís Torres; i Gemma Pellisé, exalumna.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: