1 de 10
DIA INTERNACIONAL DE LES DONES

L'Ajuntament de Reus celebra l'acte institucional del 8 de març

La lectura del manifest ha estat a càrrec de Reusenques de Lletres i l'acompanyament musical, de Paula Fitzz i Borys B

La lectura del manifest ha estat a càrrec de Reusenques de Lletres | Cedida
per E. R., Reus, Catalunya | 8 de març de 2023 a les 12:10 |
El Saló de Plens de l'Ajuntament de Reus ha estat l’escenari aquest 8 de març, de l'acte institucional amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Les Reusenques de Lletres han estat les encarregades de llegir la declaració institucional. L’acte ha comptat amb les intervencions de la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, i l’alcalde, Carles Pellicer; a més de l’acompanyament musical de Paula Fitzz i Borys B. 

«No importa quan t’hagis sumat a aquest sentit comú feminista. En els feminismes, tot és començar!»

En el manifest institucional declarava que "ens fem feministes perquè ens neguem a acceptar com a normals les desigualtats, les discriminacions i les violències que condicionen la nostra vida, la de totes les dones". El text té l'objectiu de fer divulgació sobre el feminisme i les seves demandes, concloent que "no importa quan t’hagis sumat a aquest sentit comú feminista. En els feminismes, tot és començar!”.

Una trentena d'actes per commemorar el 8M[(h3]
Des de la Regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals s’ha coordinat un programa d'una trentena d'actes per commemorar el 8M que inclou tant els actes organitzats des de l’Ajuntament de Reus com els que impulsen diferents institucions, col·lectius i entitats de la ciutat.La il·lustradora del cartell d’enguany és la Montse Mas, una dona del Baix Camp que expressa la seva creativitat i emocions a través de les seves il·lustracions. Al disseny s’identifiquin les reivindicacions de la ciutat de Reus envers els drets de les dones. De nou s’inclou el concepte de diversitat, amb dones de diferent identitat de gènere, raça, condició o orientació sexual.
 

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: