1 de 10
MÓN EMPRESARIAL

Redessa, seu d'experiències innovadores de la Catalunya Sud

Redessa Viver i Redessa Tecno acullen una jornada impulsada per la Direcció General d'Innovació, Economia Digital i Emprenedoria de la Generalitat

La jornada s'ha fet a Redessa Tecno i Redessa Viver | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus | 7 de febrer de 2023 a les 13:50 |
Amb l'objectiu de "donar visibilitat als projectes d'innovació i emprenedoria de fora de l'àrea metropolitana de Barcelona", la Direcció General d'Innovació, Economia digital i Emprenedoria de la Generalitat de Catalunya impulsa el programa Mapa de l'ecosistema català d'innovació. Les ciutats que participen d'aquest ecosistema són Reus, Lleida, Girona i Vic, i durant aquest mes de febrer "intercanviaran experiències innovadores i donaran a conèixer les seves actuacions en aquest àmbit", segons s'ha apuntat aquest dimarts des de Redessa.

La primera de les jornades ha tingut lloc precisament aquest dimarts a la capital del Baix Camp, concretament a les instal·lacions de Redessa Viver i Redessa Tecno, "com a referència en innovació i en empreses de l'àmbit tecnològic". En aquest sentit, la regidora d'Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de Redessa, Teresa Pallarès, ha dit que "s'ha fet una gran tasca per posicionar Reus en el mapa TIC i d'innovació de Catalunya; especialment a través dels serveis i les accions impulsades des de l'empresa municipal, Redessa. Jornades com la d'avui, evidencien aquest posicionament i ens permeten continuar generant xarxa".

Durant la jornada, s'han exposat els testimonis dels responsables de la Incubadora TIC i l'Innolab de Redessa, el Clúster TIC Catalunya Sud, StartSud Studio, Etecnic, Inetum, Impuls Cat Sud i Freshly Cosmetics han presentat les seves pràctiques i aprenentatges i han conclòs la jornada amb un debat sobre què necessiten les empreses, què poden aportar les organitzacions de suport a la innovació i quines són les fortaleses i el potencial del creixent ecosistema.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: