1 de 10
ELECCIONS MUNICIPALS 2023

Els sis actuals regidors d'ERC Reus repeteixen a les municipals

Ho fan en el mateix lloc que van ocupar a la llista de les eleccions de 2019

El grup municipal liderat per Llauradó, amb la presidenta d'ERC Reus, Eva Ferran (la primera per l'esquerra) | MBO
per Marc Busquets Obré, Reus | 7 de febrer de 2023 a les 10:35 |
ERC Reus mantindrà el bloc amb el qual ha format part de l'actual govern de cara a les eleccions municipals del mes de maig. Ho ha explicat l'alcaldable, Noemí Llauradó, per a qui els regidors del seu grup han demostrat "eficàcia" al llarg dels últims quatre anys en àrees com Urbanisme, Cultura o Salut. Tots ells ocuparan el mateix lloc que van tenir a la llista dels comicis de 2019, el que implica que Daniel Recasens serà serà el número 2; Montserrat Flores, el 3; Carles Prats, el 4; Marina Berasategui, el 5; i Òscar Subirats, el 6. 

Una qüestió de "confiança"En una roda de premsa duta a terme aquest matí de dimarts al Casal Foment, Llauradó ha revelat que va demanar als regidors actuals "si em volien tornar a acompanyar" a la llista i que "tots hi han accedit". La "confiança" que la vicealcaldessa té en els seus cinc companys, ha argumentat, és la raó principal per la qual ha volgut optar per mantenir l'equip. En les properes setmanes, això sí, des d'ERC Reus s'aniran revelant altres noms de la llista. "Seran persones capaces de liderar regidories de govern", ha assenyalat. 

En les properes setmanes, des d'ERC Reus s'aniran revelant altres noms de la llista. "Seran persones capaces de liderar regidores de govern", ha assenyalat Llauradó


Tot apuntant que la tasca dels regidors d'ERC els ha fet guanyar-se el "suport de gran part de la ciutadania", Llauradó ha precisat que "tot i la pandèmia i la crisi derivada de la guerra a Ucraïna hem pogut tirar endavant projectes de ciutat pel bé comú". En aquesta línia, ha anat comentant la tasca dels seus companys de grup, tot esmentant la programació cultural "estable" que pot gaudir-se a la capital del Baix Camp, o projectes com Reus Espais Vius o la nova iniciativa supramunicipal per gestionar els serveis funeraris. 

Un programa "ambiciós"Encara per fer balanç de l'acció de govern d'ERC, la candidata Llauradó ha subratllat que "hem posat les bases per a la transformació de la ciutat" de Reus, i que el seu és un projecte "de mig i de llarg recorregut". En aquesta línia, ha detallat que "estem elaborant el programa" per concórrer a les eleccions i ha afegit que aquest "serà ambiciós". De cara al 15 de febrer, a les 7 de la tarda i al Bartrina, Llauradó pronunciarà una conferència de ciutat. 

Durant la roda de premsa d'aquest matí de dimarts, la presidenta d'ERC Reus, Eva Ferran, ha acompanyat els components del grup municipal al ple. 

Els sis primers llocs d'ERC Reus a la llista:

1. Noemí Llauradó

2. Daniel Recasens

3. Montserrat Flores

4. Carles Prats

5. Marina Berasategui

i 6. Òscar Subirats
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: