1 de 10
ELECCIONS MUNICIPALS 2023

Enric Daza no es presentarà amb Nou Moviment Ciutadà a les eleccions municipals a Cambrils

L'actual regidor d'Urbanisme, Activitats i Obra Pública estava confirmat com a número 2 a la llista electoral

El regidor d'Urbanisme, Activitats i Obra Pública de l'ajuntament de Cambrils, Enric Daza. | Cedida
per E.R., Reus | 7 de febrer de 2023 a les 10:30 |
El regidor del Nou Moviment Ciutadà per Cambrils (NMC), Enric Daza, ha anunciat que no formarà part de la llista electoral d'aquest partit a les eleccions municipals. Daza, que havia confirmat com a número 2 per als comicis del 28 de maig, ha pres la decisió de manera voluntària. 

Daza considera que el seu projecte polític i personal ha arribat al final


El primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Activitats i Obra Pública de Cambrils ha comunicat la seva renúncia a la llista electoral considerant que el seu projecte polític i personal ha arribat al final. La decisió ha estat comunicada al líder de Nou Moviment Ciutadà i alcalde del municipi, Oliver Klein. 

Daza ha format part del partit des del 2011 i s'ha presentat a les llistes des de les municipals del 2015, en sisè lloc, i a les del 2019, com a número 2, lloc que havia de tornar a ocupar enguany. Durant l'any i mig de mandat de Nou Moviment Ciutadà, després de la moció de censura contra Camí Mendoza, Daza ha encapçalat projectes com la transformació urbanística de la de la rambla de Jaume I, la construcció del Vial de l'Esport i l'enderroc de l'antiga estació de tren, entre altres. 

La llista de Nou Moviment Ciutadà havia estat confirmada a la tardor amb Oliver Klein com a alcaldable, Enric Daza en segona posició i Natàlia Pleguezuelos, actual regidora d'Esports i Joventut, en tercer lloc. Aquest mes de gener, la llista havia estat confirmada, tal com va exposar Klein a l'entrevista feta per Reusdigital.cat

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: