1 de 10
LLEURE

El cicle «Viatjant amb en Santi Nogués» farà dues projeccions sobre Nova Zelanda

La primera i la segona part dels documentals "El país dels Kiwis" es podran veure al Centre de Lectura

Te Anau és un dels indrets que Sant Nogués va visitar a Nova Zelanda | Cedida
per E.R., Reus | 7 de febrer de 2023 a les 10:15 |
El Centre de Lectura ha començat el 2023 acollint el cicle de projeccions "Viatjant amb en Santi Nogués", que projecta documentals sobre els països que visita el viatger. El 7 de febrer i el 14 de març serà el torn de Nova Zelanda, amb la projecció de la primera i la segona part de les peces "Nova Zelanda. El país dels Kiwis".

"El país dels Kiwis" ressegueix les dues illes de Nova Zelanda


Les dues projeccions arriben després de "Sardenya: la història que ens uneix", que es va fer el 10 de gener. Aquest dimarts, Santi Nogués oferirà una ruta per Nova Zelanda, centrant la primera part en l'illa sud i la segona, en la nord. Els documentals recorreran les ciutats més grans de les illes, com Christchurch, Wellington i Auckland; els fiords; les coves de Waitomo o els paisatges de Rotorua.

La projecció d'"El país dels Kiwis (I)" tindrà lloc el dimarts 7 de febrer a les 7 de la tarda i "El país dels Kiwis (II)" el dimarts 14 de març a les 7 de la tarda. El cicle està organitzat per l'Associació de Prejubilats i pensionistes del BBVA i la Secció Excursionista del Centre de Lectura.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: