1 de 10
GANXET PINTXO PRIMAVERA 2023

Compte enrere per a la Ganxet Pintxo de Primavera amb la classe magistral de la xef Eva Hausmann

Una imatge d'Eva Hausmann durant la seva intervenció | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus | 6 de febrer de 2023 a les 17:55 |
La xef i estilista gastronòmica Eva Hausmann ha estat l'encarregada d'iniciar el compte enrere de la Ganxet Pintxo de Primavera 2023 amb l'assessorament adreçat als establiments participants d'aquesta edició que arrencarà el pròxim mes de març.

Aquest assessorament va començar l'any passat, amb motiu de l'edició de tardor, i la bona resposta dels establiments ha decidit a l'organització de convocar aquesta segona sessió. Durant la seva intervenció, Haussman ha presentat diverses propostes per incorporar a les tapes amb voluntat de buscar l'originalitat, la innovació i, també, la fotogènia de les creacions gastronòmiques.

En aquest sentit, ha insistit molt en la necessitat de potenciar la comunicació digital i visual, a l'hora de generar creacions que captin l'atenció del potencial client pensant, també, en la difusió que de les mateixes es fa a través de les xarxes socials i que constitueix un dels principals elements de difusió de la ruta.

L'estilista gastronòmica també ha subratllat la importància d'utilitzar productes de proximitat i de temporada per l'elaboració de les tapes. Una proposta absolutament alineada amb l'objectiu que persegueix la Cambra de Reus de promocionar i potenciar els principals tresors agroalimentaris del territori.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: