1 de 10
OBRES I MILLORES

Liciten les obres per completar la nova seu de Protecció Civil

El projecte preveu traslladar les aules de la Casa d’Oficis

Espai per a la seu de l'associació | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus | 6 de febrer de 2023 a les 16:50 |
L’Ajuntament de Reus ha publicat al perfil del contractant la licitació del contracte d’obres de la segona fase per adequar la nova ser de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil, en una nau de la plaça d'Yzaguirre. El nou projecte contempla l’adequació de la sala polivalent, amb un pressupost de licitació de 46.531,84 euros i un termini d’execució de dos mesos.

L’adequació d’aquesta sala no formava part de la primera fase d’obres, que es va adjudicar per un import de 197.578,95 euros. La nova sala estarà destinada a diferents usos, com ara cursos o reunions dels membres de l’associació de voluntaris. Les obres consisteixen en la pavimentació de l’espai, i una nova obertura a la façana principal per donar il·luminació a la sala. Igualment, s’hi instal·larà sistema d’aire condicionar i una cuina existent a la seu actual de l’entitat.

La cessió de la seu a l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Reus està recollida en el conveni signat amb l'ajuntament. L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Reus ha participat en el disseny del futur equipament, "per tal que respongui a les necessitats", segons han destacat des del consistori. Així, els representants de l'entitat, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana, van fer arribar als serveis tècnics d'Arquitectura un llistat de les necessitats que defineix la relació dependències, vestidors, o serveis higiènics que caldrà disposar en la nova seu, que s’ha utilitzat "com a programa de necessitats del projecte".

L'entitat ocupa actualment un local al carrer de Sant Carles i Sant Josep, al mateix barri del Carme, "però amb limitacions d'espai; fet que ha motivar la cerca d'un nou local on desenvolupar les tasques amb més eficiència i comoditat".

Aules de la Casa d’OficisEl local sí que encaixa amb la necessitat d’espais de la Casa d’Oficis del Mas Carandell. En aquest sentit, l’ajuntament també ha publicat aquest dilluns la licitació del contracte d’obres de la planta baixa de l’edifici del carrer de Sant Carles i Sant Josep, 9 , per ubicar-hi aules de formació.

El projecte preveu la reforma de l’espai per donar espai a dues aules, un bany adaptat, un bany senzill, una sala de professors que servirà com a administració i un àmbit d’accés i recepció. El pressupost de licitació de les obres és de 114.915,43 euros.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: