1 de 10
LITERATURA

Altafulla acull una nit dedicada a l’obra de l’escriptora Maria Mercè Marçal

El 18 de febrer, al gastrobar Faristol, a les 8 del vespre

Una imatge de Maria Mercè Marçal | Viquipèdia
per Reusdigital.cat, Reus | 6 de febrer de 2023 a les 11:15 |
Els amants de l’obra de Maria Mercè Marçal tenen una cita el dissabte 18 de febrer al gastrobar Faristol d’Altafulla on es recordarà part de la seva obra. L’acte s’emmarca en la segona Nit del Margarit, activitat nascuda l’any passat i creada pel tallerista Pere Inglés amb el suport de l’associació cultural Etcètera, que té com a objectiu remarcar la rellevància trajectòria dels grans creadors i creadores del món de les lletres.

Enguany, sota el títol Maria Mercè Marçal i la murtra va florir, es posarà a escena una part del treball d’aquesta escriptora lleidatana, nascuda a Ivars d’Urgell el 1952 i morta d’una llarga malaltia el 1998, amb només 45 anys.

Marçal va deixar un gran llegat literari i una enorme empremta al món cultural i de les lletres que, 25 anys després de la seva mort, encara es manté molt viva.

L’esdeveniment del 18 de febrer al Faristol serà gratuït, s’iniciarà a les 8 del vespre i hi intervindran Pere Inglés qui ha fet la selecció de poemes i presentarà l’acte; Maria Lluïsa Magaña que recitarà les poesies i Andres Bastiani que estarà al càrrec de la part musical.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: