1 de 10
FESTES

Prop de 40.000 persones gaudeixen del Cós Blanc de Salou

40.000 persones es van sumar, dissabte, a la festa del Cós Blanc a la localitat del Tarragonès | Salou.cat
per Infocamp.cat/ GDDCT, Reus | 6 de febrer de 2023 a les 10:05 |
Prop de 40.000 persones van gaudir aquest passat dissabte del famós espectacle de llums, so i color: el Cós Blanc de Salou. Durant la desfilada, els 20 canons instal·lats al llarg del carrer Ciutat de Reus van llençar unes 25 tones de confeti.

El públic va poder gaudir de més de 550.000 watts de llum i de 170.000 watts de so, de la música a càrrec del DJ Moncho, i de la veu de l’speaker Juanma Hidalgo. Per continuar gaudint de la festa, la ciutadania es va traslladar posteriorment fins a l’Envelat, on es va celebrar el gran ball, a càrrec de l’orquestra Selvatana.

Al matí, va tenir lloc la gran desfilada de lluïment, que va comptar amb la participació de fins a 27 carretel·les. Després, les colles van participara a la cercavila de lluïment.

En el decurs d’aquesta desfilada es va dur a terme el concurs per escollir la millor disfressa, la millor carretel·la i la millor coreografia. Un cop finalitzada la cercavila de lluïment, es va celebrar un vermut popular i la Zona Jove a l’Envelat; així com el concert de festa major, amb l’orquestra Selvatana.
Arxivat a:
El Camp, Salou, Cós Blanc
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: