1 de 10
AIGUA

Aigües de Reus obté una certificació pel compromís amb la transició energètica

L'ISO 50001 garanteix la millora de l'eficiència energètica i la reducció dels gasos d'efecte hivernacle

Les oficines d'Aigües de Reus | Cedida
per E.R., Reus | 6 de febrer de 2023 a les 09:55 |
Aigües de Reus ha aconseguit la certificació ISO 50001 que acredita la transició cap a un nou model energètic i la qualitat de la gestió energètica de les empreses. Aquest reconeixement garanteix la millora continuada de l'eficiència, els costos energètics i l'emissió de gasos d'efecte hivernacle.

L'ISO 50001 inclou diversos requisits per garantir l'eficiència energètica


La certificació del sistema de gestió energètica ISO 50001 inclou tots els processos de l'empresa, en un context en què Aigües de Reus du a terme un pla d'inversions en la millora de l'eficiència energètica. En concret, la certificació estableix un seguit de requisits per gestionar i millorar el consum i l'eficiència energètica en el si de l'empresa municipal d'aigua.

Aigües de Reus ha posat en marxa actuacions de cara a la transició energètica, com la renovació de la flota mòbil i el procés d'instal·lació d'una planta fotovoltaica a l'estació Depuradora d'Aigües Residuals (EDAR). També compta amb el Sistema Integrat de Gestió (SIG), que garanteix la qualitat de les activitats, minimitzant els impactes sobre el medi i els riscos sobre les persones i gestionant el consum i eficiència energètica de l'organització.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: