1 de 10
DIVULGACIÓ

La Fundació Jara Barceló presenta un cicle de diàlegs a Reus

El primer fòrum, sobre la Transició Energètica i la qüestió de l'Hidrogen Verd a Tarragona, tindrà lloc el dijous 9 de febrer, a les 7 de la tarda, al Centre de Lectura

El primer diàleg, sobre la Transició Energètica i la qüestió de l'Hidrogen Verd a Tarragona, tindrà lloc el dijous 9 de febrer, al Centre de Lectura de Reus | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus | 4 de febrer de 2023 a les 19:35 |

La Fundació Jara Barceló inaugurarà a Reus el cicle de diàlegs Llum verda: diàlegs plurals sobre realitats complexes, on experts en diverses matèries debatran sobre temes d’actualitat que preocupen tant a ciutadans com a institucions.

El cicle comença el dijous 9 de febrer, a les 7 de la tarda, a la sala d’actes del Centre de Lectura amb el primer debat sobre La Transició Energètica i la qüestió de l’Hidrogen Verd a Tarragona, un tema d'actualitat i que cada cop té més presència en el nostre dia a dia. Aquesta primera taula de diàleg, moderada pel periodista Rafa Marrasé, comptarà amb la participació del divulgador científic Antonio Turiel, la directora de l’AEQT Maria Mas, el director tècnic de la Vall de l’Hidrogen Verd Isaac Justícia i el geògraf Sergi Saladié.

Segons s’assegura des de diferents sectors, l’hidrogen verd serà la solució als problemes energètics que han d’arribar i permetrà dur a la humanitat a un futur més sostenible gràcies a l’energia verda. En aquest diàleg es vol entendre "què és l’hidrogen verd, quin paper tindrà al nostre territori i si la seva aparició a les comarques tarragonines respon a la necessitat d’una sostenibilitat més gran o bé és una eina per a permetre la supervivència de la indústria en un món que tendeix a la limitació dels combustibles fòssils". Amb el diàleg es vol facilitar l’emergència de diversos horitzons i possibilitats del territori.

El fòrum comptarà amb un altre diàleg que tindrà lloc al mes d’octubre, també al Centre de Lectura, i tractarà sobre consciència digital entre els joves.

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: