1 de 10
SOLIDARITAT

Reus referma el seu compromís amb la lluita contra el càncer

L’espai de la Llotja acull l’acte central

Imatge de l'acte a la Llotja de Reus | Tània Sala
per Reusdigital.cat, Reus | 4 de febrer de 2023 a les 16:55 |
Coincidint amb el Dia Mundial contra el Càncer, Reus ha estat l’epicentre de l’acte central organitzat per la Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i de Terres de l’Ebre, que s’ha celebrat aquest dissabte a l’espai de la Lotja. La Cambra de Comerç de Reus també ha col·laborat en l’organització de l’acte.

Sota el lema Plantem-li cara, durant el matí i el migdia s’han dut a terme diverses activitats lúdiques, divulgatives i culturals amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la lluita d’aquesta malaltia. L’acte ha comptat amb xerrades sobre promoció de la salut; lectures de textos; mostres d’accions solidàries com els coixins del cor per a dones operades; conferències d’experts en l’àmbit de l’oncologia i una taula rodona amb persones que han superat el càncer i que han exposat la seva experiència.

Les cançons de Joan Masdéu, l’humor de l’actor Pep Ayala interpretant el personatge Palomino i els balls del gegant Peret Ganxet han donat el punt lúdic i musical a una jornada que s’ha tancat amb un vermut popular.    
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: