1 de 10
GASTRONOMIA

Tornen les Jornades Gastronòmiques del Calçot a Mont-roig

Entre el 10 i el 26 de febrer, amb mitja dotzena de restaurants participants

Les jornades ofereixen menús amb el calçot com a protagonista o bé la calçotada tradicional | ND
per M.B., Reus | 3 de febrer de 2023 a les 16:35 |
Del 10 al 26 de febrer, tot coincidint amb el procés de recol·lecció del calçot, se celebrarà la cinquena edició de les Jornades Gastronòmiques del Calçot a Mont-roig del Camp. Aquestes són organitzades per Mont-roig Miami Turisme. En total hi participaran sis restaurants de Mont-roig i Miami Platja que "ens sorprendran amb receptes on el calçot es presenta en múltiples opcions culinàries, anant més enllà de la tradicional calçotada que tothom coneix", segons ha explicat l'organització.

Menús o calçotades tradicionalsEls restaurants oferiran menús amb el calçot com a protagonista amb preus al voltant del 28 euros, plats dins la carta elaborats amb calçot i també hi ha l’opció de la calçotada tradicional amb preus que se situen entre els 29,90 i els 38 euros.

Consulteu els menús al Llibret de les Jornades Gastronòmiques del Calçot a Mont-roig del Camp 2023.

Per tal de promocionar aquestes jornades, des de Mont-roig Miami Turisme s’ha organitzat un concurs per Instagram que ofereix com a premi diversos àpats als establiments participants.

Per prendre part al concurs només cal seguir el perfil @montroigmiamiturisme; fer m’agrada a la publicació del sorteig; esmentar a través dels comentaris a les persones que es vulgui i opcionalment compartir la publicació a les històries de cada participant i esmentar @montroigmiamiturisme.

Els restaurants participants

- Balmar

- Can Salvador

- La Borda d’en Manel

- La Tasca d'en Joan

- Osopolo

- La Cuina de l'Ermita

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: