1 de 10
POLÍTICA

El regidor de Junts a Altafulla plega

Hèctor López-Bofill assegura que ho fa per motius personals

Hèctor López-Bofill, durant un plenari | Ajuntament d'Altafulla
per Redacció, Tarragona | 3 de febrer de 2023 a les 16:10 |
L'únic regidor de Junts per Altafulla, Hèctor López-Bofill, ha comunicat aquest divendres la seva renúncia com a càrrec polític i a la seva acta de regidor. Segons ha afirmat, la renúncia es produeix "per motius personals i professionals", tot just 10 mesos després de la moció de censura que ell i Alternativa per Altafulla van protagonitzar contra l'ara exalcalde Jordi Molinera.

López-Bofill ha protagonitzat diferents moments tensos durant tot el mandat. Va liderar la llista de Junts al municipi al 2019, amb Xavier Rofas com a número 2. Arran del trencament a nivell nacional de Junts i el PDeCAT, Rofas va abandonar el grup municipal i va passar a ser considerat "no adscrit", si bé des de llavors assegurava que parlava en nom del PDeCAT. Aquest va ser un dels molts motius de conflicte al principi de mandat.

També amb el PSC i la seva regidora, Imma Morales, el regidor Hèctor López-Bofill ha protagonitzat algunes picabaralles al ple. Durant un temps breu responsable d'Educació, Cultura i Esports, López-Bofill va acabar plegant com a integrant del govern el passat mes de setembre
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: