1 de 10
CURSES

Reus estrena diumenge la 1a Mitja Marató Rural i 10 quilòmetres

Es tracta d'una nova competició esportiva que recorrerà els camins municipals de la zona nord-oest de la ciutat

Presentació de l'esdeveniment | Cedida
per E.R., Reus | 3 de febrer de 2023 a les 12:35 |
El diumenge 5 de març, Reus celebrarà la primera edició de la Mitja Marató Rural i 10 quilòmetres. Seran dues competicions esportives que tenen la voluntat de donar a conèixer els camins rurals del municipi i les possibilitats que ofereixen en les pràctiques esportives.

Les dues curses sortiran del passeig de la Boca de la Mina


La 1a Mitja Marató Rural de Reus serà una cursa de 21 quilòmetres que inclourà també una prova de 10 quilòmetres de distància. La sortida es farà de forma conjunta per a les dues distàncies a dos quarts de 10 del matí des del passeig de la Boca de la Mina i resseguirà els camins de la zona nord-oest de la ciutat.

El circuit de 10 quilòmetres pujarà pel passeig de la Boca de la Mina, recorrerà la canonada del pantà i s'enfilarà pel camí de la Drecera, retornant a Reus pel camí de Copons, camí de Monterols i el camí de l'Institut Pere Mata. La Mitja Marató farà dues voltes al circuit incorporant uns metres al mateix passeig de la Boca de la Mina, i amb terreny mixt, majoritàriament de camins cimentats i de terra.

Participar té un cost de 5 euros per als primers 400 inscrits


Aquestes noves competicions han estat organitzades per les regidories d'Esports i de Recursos Humans i Medi Ambient, amb la col·laboració de Decathlon Reus, Tretzesports i Fotocat. Les inscripcions es poden fer a través de Reus Esport amb un preu de 5 euros pels 400 primers inscrits que inclou una samarreta commemorativa i l'assegurança d'accidents.

S'ha creat per a l'ocasió una samarreta tècnica que serà lliurada juntament amb la recollida de dorsals el divendres 3 de març de 5 a 7 de la tarda a la botiga Decathlon Reus i el mateix dia de la cursa al polilleuger Ciutat de Reus, on s'instal·larà el village del corredor, amb carpes dels patrocinadors, vestuaris i dutxes. Els inscrits també rebran la guia de les Rutes Reus i el seu entorn que forma part de les Rutes Saludables.

La cursa compta amb la col·laboració del col·lectiu fotogràfic Fotocat.cat, que s'encarregarà de la cobertura fotogràfica de l'esdeveniment. Algunes de les fotos es podran veure l'endemà de la cursa a través d'un enllaç a la web de Tretzesports i la resta durant la setmana posterior. Amb una selecció de les fotografies realitzades es farà una exposició per donar a conèixer la iniciativa i la xarxa de camins municipals.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: