1 de 10
FORMACIÓ

Obertes les inscripcions del programa Joves amb Talent 2023

L'edició d'enguany ofereix un curs integral d'agricultura regenerativa de forma gratuïta

El programa Joves amb Talent ofereix sis sessions sobre agricultura sostenible | Cedida
per E.R., Reus | 3 de febrer de 2023 a les 11:10 |
Agricultura sostenible és el tema principal de la nova edició del programa Joves amb Talent, organitzat per l'Àrea de Joventut del Baix Camp. A partir de l'11 de març, es posarà en marxa amb una sessió sobre la fertilitat del sòl i amb un total de sis jornades formatives diferents.

Després de l'èxit de participació de les darreres edicions, Joves amb Talent torna amb un curs integral d'agricultura regenerativa per a les persones que es dediquen a la terra i cultivar-la de manera sostenible. La formació s'allargarà de l'11 de març fins al 4 de juny a diverses ubicacions.

Sis sessions per impulsar projectes sostenibles


Per a participar en el programa cal tenir una idea de projecte d'agricultura sostenible o tenir-lo engegat i tenir terrers o compartir-les a les comarques del Baix Camp, Alt Camp, Baix Penedès, Conca de Barberà, Tarragonès o Priorat, o de manera equiparable, ser demandant del Banc de Terres del Baix Camp o del Priorat. A continuació, cal omplir el formulari abans del 28 de febrer, concertar una entrevista de selecció i comprometre's a seguir la formació amb un mínim d'assistència del 80%.

La Fertilitat del sòl encetarà Joves amb Talent l'11 de març a la Febró i continuarà el 25 amb la sessió Poda Natural. També es tractaran qüestions com el maneig de finca, les cromatografies i l'agricultura sintròpica. El programa es va crear per impulsar projectes sostenibles al medi ambient i crear oportunitats de futur per als joves.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: