1 de 10
ENTITATS

La Comunalitat Reus Sud fa balanç del primer any d’activitat

El 9 de febrer, al centre cívic Migjorn, a la tarda

Imatge del centre cívic Migjorn, de Reus | Reus.cat
per Reusdigital.cat, Reus | 3 de febrer de 2023 a les 10:35 |
El dia 9 de febrer se celebrarà la segona assemblea general de la Comunalitat Reus Sud amb un acte obert a la ciutadania on es farà balanç del primer any d’activitat del projecte i es presentaran les línies de treball actives i futures. Tindrà lloc al centre cívic Migjorn, a les 5 de la tarda. 

Entre els projectes que formen part d’aquestes línies de treball hi ha la Xarxa de Dones Reus Sud; la Bústia Lila; la Xarxa Guaita’m; Xarxa Migrant i projectes entorn a la sobirania alimentària, energètica, residencial, cultural i de cures comunitàries.

La Comunalitat Reus Sud "és un projecte de foment de l’economia social, solidària i cooperativisme que incideix en l’àrea de la ciutat formada per les zones Carrilet, la Pastoreta, EL Mas Iglésias, el Mas Abelló i els barris Fortuny, Juroca i Montserrat", segons han recordat fonts municipals.

S’articula a través de cinc entitats: Icaria Cooperativa (que actua com entitat coordinadora), les cooperatives Les Abelles, Llars Familiars, l’Associació Reus Refugi i l’Ajuntament de Reus.

El projecte té una durada de dos anys i actua en torn als següents eixos: sobirania energètica, cultural, residencial, alimentària, econòmica i cures comunitàries.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: