1 de 10
EDUCACIÓ

Informació sobre les portes obertes als centres educatius de Reus

Les dates de presentació de sol·licituds de preinscripció per al curs 2023/ 2024 són anunciades provisionalment

Al web municipal s'hi pot consultar informació diversa sobre la preinscripció escolar del curs vinent | EP
per Reusdigital.cat, Reus | 2 de febrer de 2023 a les 10:25 |
Amb les dates de presentació de sol·licituds de preinscripció anunciades provisionalment, que anirien del 6 al 20 de març per al 2n cicle d’educació infantil i primària i del 8 al 20 de març per a l’alumnat d’Educació secundària obligatòria, i a l’espera que es publiqui oficialment tot el calendari i la resta d’informació sobre el procediment al DOGC ja es pot consultar a la web municipal la informació sobre les jornades de portes obertes que programen els centres educatius de Reus de cara al nou procés de preinscripció per al curs 2023/ 2024.

Des de l’Oficina Municipal d’Escolarització s’enviarà un correu electrònic o un SMS a totes les famílies empadronades al municipi amb infants nascuts el 2020 i que s’han d’incorporar a I3 el proper setembre en el qual hi ha entre altres l’enllaç a l’espai web de l’Ajuntament en el qual hi ha tota la informació de les jornades de portes obertes i tot el procediment.

Aquesta informació s’anirà actualitzant amb la publicació durant el mes de febrer de la resolució de la Generalitat que recull les normes de preinscripció i matrícula de cada curs. Al mateix espai s’hi recollirà més endavant la informació sobre les jornades de portes obertes per les escoles bressol o els estudis postobligatoris, preinscripció als quals es farà entre l’abril i el maig.

XerradesCom a novetat d’enguany s’oferiran especialment per les famílies amb infants nascuts el 2020, tres xerrades presencials i una de telemàtica, que ja era habitual en els darrers dos anys per orientar a les famílies en la tria d’escola, explicar el funcionament del procediment i resoldre dubtes juntament amb.

Qualsevol consulta relacionada amb aquest procés es podrà fer a l'Oficina Municipal d'Escolarització presencialment amb cita prèvia de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia (carrer del Roselló, 2-8), al telèfon 977 010 046 o al correu electrònic ome.educacio@reus.cat. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: