1 de 10
EDUCACIÓ

Jornada d'orientació universitària per a estudiants de BAT a la Palma

El 8 de febrer

La jornada s'adreça a l'alumnat de BAT | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus | 2 de febrer de 2023 a les 08:00 |
L'Oficina Jove del Baix Camp, l’oficina d’atenció a joves especialitzada en temes d’emancipació on participen la Direcció general de Joventut de la Generalitat, el Consell Comarcal i l’Ajuntament de Reus a través de departament de Joventut i el Pla Educatiu d'Entorn, un projecte entre el Departament d’educació de la Generalitat i la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Reus, han organitzat per al 8 de febrer a la Palma na jornada "per tal de que alumnes de la universitat es puguin trobar amb joves que estan a 1r o 2n de BAT i puguin preguntar dubtes sobre els diferents graus, els itineraris o la vida universitària".

El departament d’Orientació Universitària de la Universitat Rovira i Virgili també coorganitza aquesta jornada i hi seran presents, aportant alumnes becaris de les diferents branques universitàries. Aquests seran els encarregats de donar informació a l'alumnat sobre els diferents graus, les modalitats de batxillerat que cal per accedir-hi i resoldre qualsevol dubte relacionat.

Al matí la jornada està destinada a centres educatius i visites concertades en grup (està prevista la participació d’uns 450 estudiants de BAT) i a la tarda també hi haurà espai perquè puguin venir joves o famílies a nivell individual. A la tarda, han de fer inscripció prèvia aquí.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: