1 de 10
SOCIETAT

Nou incidents per incendi, en un mes, als contenidors soterrats de la Selva

L'origen sol ser en la presència de restes de cendres candents procedents del foc de les llars

Un veí de la Selva llença la brossa en un contenidor soterrat | Canal Camp
per Reusdigital.cat, Reus | 1 de febrer de 2023 a les 13:20 |
En l'últim mes s'han registrar fins a nou incidents per incendi als diversos contenidors soterrats de la Selva del Camp. Segons ha informat Canal Camp, els més afectats han estat els situats al raval de Sant Pere, on els Bombers han intervingut en tres ocasions a comptar des del passat 12 de desembre. 

En aques sentit, s'ha apuntat que l'origen dels incendis se sol trobar en restes de cendres candents procedents del foc de les llars. "Amb l'arribada del fred augmenta el consum de llenya als habitatges i s'ha d'anar amb molta cura a l'hora de llençar els residus que es generen. Abans de llençar-les al contenidor de resta, es recomana assegurar-se que les cendres estiguin completament apagades, remullant-les si cal, per evitar que es tornin a encendre", segons han exposat fonts municipals. 

El cap de la Guàrdia Municipal de la Selva del Camp, Víctor Roig, ha explicat a Canal Camp que les cendres s'haurien de conservar entre dos i tres dies a casa, abans de llençar-les al contenidor, per garantir que "estiguin fredes". Tot plegat, per evitar possibles situacions de risc per al veïnat en obrir la tapa del contenidor soterrat, però també per al correcte manteniment d'aquest. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: