1 de 10
EDUCACIÓ

Professionals de l'escola Alba de Reus viatgen a escoles europees per conèixer noves tecnologies aplicades a l'aprenentatge

Un infant de l'escola Alba, de Reus, en una imatge d'arxiu | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus | 1 de febrer de 2023 a les 12:45 |
L'escola d'educació especial Alba de la Diputació a Reus ha estat seleccionada per participar durant aquest curs 2022/ 2023 en el programa de la Unió Europea Erasmus+ amb el seu projecte Mode d'accés activat: per una educació inclusiva. El programa Erasmus+ facilita la mobilitat del personal docent del centre i està dotat amb una subvenció de 17.375 euros que permetrà visitar escoles d'educació especial d'arreu d'Europa per conèixer com apliquen les tecnologies de suport en l'aprenentatge a l'alumnat amb necessitats educatives especials.

La participació del centre de la Diputació en el programa "té per objectiu principal treballar la inclusió escolar i social de l'alumnat des de la promoció de les capacitats i les potencialitats cognitives, motrius i emotives. També es treballarà sobre un model educatiu basat en l'excel·lència i en la qualitat de vida de l'alumnat", segons s'ha exposat en un comunicat per part de l'administració supracomarca.

La participació en aquest programapermetrà que cinc grups de professionals de l'escola Alba viatgin a cinc escoles europees, concretament a Amsterdam (als Països Baixos), Praga (a la República Txeca), Munic (a Alemanya), Lehmo (a Finlàndia) i Ajdovcina (a Eslovènia), on es treballa la inclusió de l'alumnat amb necessitats educatives especials "per poder copsar i aprendre dels seus coneixements, estudiar metodologies de treball, estratègies, recursos i noves tecnologies aplicades a l'educació especial". 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: