1 de 10
POESIA

Versos i fotografies d’un tros encantador del Priorat

Fe Ferré Ferraté dedica a Cabacés el poemari "El cant d’una terra"

Detall de la portada del llibre | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus | 1 de febrer de 2023 a les 10:40 |
Versos i fotografies d’un tros encantador del Priorat. Aquest és el contingut del llibre El cant d’una terra (La Banya Edicions), l’últim poemari creat per Fe Ferré Ferraté i que ha dedicat al poble de Cabacés i el seu entorn.

L’autora, nascuda a Barcelona, metgessa de professió i escriptora dedicada principalment a la poesia, se sent molt arrelada a aquest municipi (hi passa moltes èpoques de l’any i hi té "moltes arrels", segons s'ha assenyalat des de La Banya Edicions).

Ara ha volgut retre aquest homenatge a Cabacés a través d’una obra que "narra de forma poètica com són tots els espais del poble, la seva terra, senders i paisatges, conreus i ermites, carrers i places, racons i tradicions. La caminada és poètica i visual perquè el llibre combina els poemes amb fotografies de la pròpia autora i altres de cedides. El resultat és una peça coral que clama a la bellesa i a la reflexió en calma de la nostra terra", s'ha explicat en un comunicat.

La presentació oficial tindrà lloc el proper dissabte 4 de febrer, a les 12 del migdia, a la Societat Unió Recreativa de Cabacés. L’acte serà presentat per l’alcalde del municipi, Jaume Pujals, i a més de comptar amb la presència de l’autora, també hi participaran una tretzena de veïns que llegiran alguns dels poemes i tindrà una part musical a càrrec de Marc Vellvé. 
 

Portada del poemari de Fe Ferré Ferraté Foto: Cedida

Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: