1 de 10
SEGURETAT CIUTADANA

Obert el procés per incorporar setze agents interins a la Policia Local de Salou

Les sol·licituds es poden presentar fins al 20 de febrer; el contracte, per a la temporada d'estiu, serà de sis mesos

Imatge d'arxiu de les instal·lacions del cos policial | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus | 31 de gener de 2023 a les 15:55 |
L’Ajuntament de Salou ha obert una nova convocatòria per tal d’incorporar 16 places d’agent interí de la Policia Local, per aquest proper estiu, enquadrades a l’escala d’administració especial, subescala serveis especials, grup C, subgrup C2 de titulació. La durada del contracte serà de SIS mesos. El procés selectiu serà mitjançant sistema de concurs-oposició lliure.

Cal destacar que, "per tal de complir l’objectiu d’equilibrar la presència de dones i homes en les plantilles de policies", han apuntat fonts municipals, es reservaran quatre places a dones (un 25% del total). L’alcalde, Pere Granados, ha assenyalat que “atès que som un municipi turístic, reforcem la plantilla de la Policia Local per tal de garantir, als nostres residents i visitants, un servei de seguretat suficient i de qualitat, durant els mesos d’estiu”.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, ha explicat que "enguany, a banda dels agents incorporats recentment, comptarem, de nou, amb els agents interins, incrementant, en dos més, el número de places que es convocaven els darrers anys”. Aquests agents “es destinaran a tasques de trànsit, civisme, proximitat i platges, amb l'objectiu de reforçar l'atenció i el servei a veïns i veïnes i visitants", ha indicat.

Per la seva banda, el regidor de Serveis Generals, Jesús Barragán, ha manifestat que aquesta convocatòria “s'emmarca dins de la planificació del calendari anual de convocatòries, segons el Pla estratègic de Recursos Humans, per tal de poder comptar amb els agents necessaris a l'inici de la temporada turística”.

La presentació de sol·licituds es podrà fer a partir de l'1 de febrer i fins al 20 de febrer, de forma presencial, a l’Oficina d’Assistència al Registre de l’OAC de Salou; o bé a través de la Seu Electrònica
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: