1 de 10
ELECCIONS MUNICIPALS 2023

Reus en Moviment concorrerà com a candidatura a les eleccions municipals del maig vinent

Les persones adherides proposen conformar una llista progressista i municipalista encapçalada per David Vidal

Imatge d'una jornada de treball de Reus en Moviment | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus | 31 de gener de 2023 a les 15:50 |
La plataforma Reus en Moviment ha decidit organitzar-se com a candidatura electoral amb vista a les pròximes eleccions municipals, previstes el 28 de maig. Les persones adherides que han participat aquest passat dissabte en una jornada on s’han posat en comú les propostes dels diferents grups de treball, han aprovat confegir una llista progressista i municipalista encapçalada per l’exregidor a l’ajuntament de Reus David Vidal Caballé.
 
Des de Reus en Moviment s’ha fet una crida a la ciutadania per sumar esforços i fer possible una alternativa en clau local que treballi des de l’ajuntament per garantir valors com l’equitat, la diversitat i la inclusió. “Volem ser la veu de molta gent que es troba desmotivada i òrfena de referents polítics (ha expressat Vidal) des d’una òptica progressista i amb vocació de governar per millorar la vida de les persones”.
 
El portaveu de Reus en Moviment ha afegit que la intenció és oferir una candidatura pensada totalment des de Reus i amb un gruix de persones capacitades laboralment i professionalment disposades a aportar la seva experiència i donar bona part del seu temps a la ciutat.
 

Reflexió i propostes


 
Després de la presentació pública el passat 5 d’octubre, Reus en Moviment ha recollit l’adhesió d’una quarantena de persones i ha organitzat vuit grups de treball (cadascun amb diverses àrees temàtiques) en els següents àmbits: l’Educació en Moviment (Esports i Educació); Reus, drets socials i individuals (Justícia social; Seguretat; Foment de la convivència i Feminisme i drets LGTBI); Xarxes de suport i promoció personals (Salut; Diversitat Funcional/Accessibilitat; Salut mental; Gent gran; Primera infància i Joventut); l’economia en moviment (Model econòmic; Comerç; Turisme i Treball); ciutat habitable (Urbanisme; Habitatge i Mobilitat);  Reus, capital cultural (Cultura; Cultura popular i festes i llengua); democràcia i república (Participació i transparència; democràcia i república; Solidaritat i cooperació i Reus, capital del Camp) i mirada ecològica (emergència climàtica; residus i espais verds i salut ambiental).
 
Dissabte passat, 28 de gener, la plataforma ha portat a terme una jornada de treball en què s’han avaluat diferents propostes generades des de cada grup de treball, que en les pròximes setmanes es donaran a conèixer com a part del programa amb què es concorrerà a les eleccions municipals.
 
.
 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: