1 de 10
MÚSICA

Raphael portarà la seva gira a la Tarraco Arena l'11 de novembre

El cantant ha tret un nou disc, "Victoria"

Raphael actuarà a Tarragona | Raphael
per Redacció, Tarragona | 31 de gener de 2023 a les 13:30 |
Raphael torna als escenaris per presentar el seu nou disc, titulat Victoria, escrit i produït per Pablo López. L'artista va gravar aquest projecte durant l'estiu del 2022 als estudis Abbey Road de Londres. El dia 11 de novembre, a la Tarraco Arena, el presentarà davant del públic de Tarragona.

En aquesta gira estrenarà les noves cançons i farà un repàs dels grans clàssics del seu cançoner: Mi Gran Noche, Yo Soy Aquél, Como yo te amo i un llarg etcètera de lletres i melodies que porten més de sis dècades marcant a generació rere generació.

Rafael Martos va néixer a Linares i la seva relació amb la música va començar quan tenia 4 anys. La seva carrera professional comença el 1962, any en què surt triomfador del Festival de la cançó de Benidorm. La seva carrera compta amb reconeixements com els 335 Discos d'Or i 50 Discos de Platí obtinguts; així com un Disc d'Urani per les vendes de més de 50 milions de discos a tot el món.

Les entrades per al concert de Raphael a Tarragona ja es poden comprar a la web tarracoarena.com i a la taquilla del centre comercial Parc Central des d'un preu de 55 euros.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: