1 de 10
ART

L'obra captivadora, colorista i profunda d'Oli Berg, a la galeria Pinyol

L'artista presenta "Super natural" el 4 de febrer

Detall del cartell de l'exposició | Cedida
per M.B., Reus | 31 de gener de 2023 a les 12:35 |
Oli Berg presentarà, dissabte 4 de febrer, la seva nova exposició a la galeria Antoni Pinyol de Reus. Es tracta de Super natural, una mostra que compta amb les seves últimes produccions. L'obra de Berg té la naturalesa i el paisatge com a referència fonamental. Aquesta "reivindicació del medi natural té una dimensió que en l'obra de Berg, és captivadora, colorista i profunda. Les escultures monocromàtiques de colors purs i pintures que combinen formes i tons brillants ens acosten al pop i la celebració d'una naturalesa íntima que és, al mateix temps, un homenatge a l'exuberància i al poder natural", segons s'ha apuntat des de la galeria del carrer del Vidre.

És un "paisatge personal, on s'uneixen els elements que componen aquest món en el seu conjunt: flors, arbres, muntanyes, rius, mars... i que es presenten en aquesta exposició com a metàfora de la diversitat de l'ésser humà. Els materials que donen forma a les obres són l'acrílic sobre tela i les escultures realitzades en materials com a acer, alumini i ceràmica. Les superfícies brillants emfatitzen aquest caràcter personal del jardí que presenta Oli Berg", s'ha subratllat.

Berg és graduada en l'Acadèmia de Belles arts d'Ucraïna i la Universitat BAU de Barcelona, i ha participat en la Biennal Internacional d'Art BACOS (2016), la Biennal Internacional d'Art de Florència (2017) i en nombroses exposicions a Madrid, Seoúl, Nova York i Barcelona, on treballa i resideix.

 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: