1 de 10
DISTINCIONS

Arriba el lliurament de la 2a edició dels Premis pel Medi Ambient Ciutat de Reus

L'acte serà aquest dimecres a la Cambra de Comerç i reconeixerà set empreses

L'acte de lliurament tindrà lloc a la Cambra de Comerç de Reus | Cedida
per E.R., Reus | 31 de gener de 2023 a les 12:25 |
La II edició dels Premis pel Medi Ambient Ciutat de Reus reconeixerà set empreses per les seves pràctiques ambientals. El lliurament dels guardons serà aquest dimecres 1 de febrer de 2023, en una convocatòria organitzada de manera conjunta entre la Regidoria de Recursos Humans i Medi Ambient i la Cambra de Comerç de Reus, amb el suport de la Jove Cambra Internacional i del grup ecologista GEPEC.

De les set empreses guardonades, dues seran en cadascuna de les tres categories, Gran i Mitjana empresa, Petita Empresa i Microempresa; i una altra serà una menció especial d'aquesta edició. El jurat ha decidit atorgar aquest reconeixement a una empresa local que s'ha distingit per la seva històrica sensibilitat en l'àmbit de la sostenibilitat amb diverses mesures que ha implantat al seu negoci i que han estat pioneres a la ciutat. 

Els guardons premien les iniciatives vinculades a millores sostenibles


El lliurament, que es realitzarà a la 1 del migdia a la sala d'actes de la Cambra, serà presidit per la directora general d'energia de la Generalitat, Assumpta Farran, que abans pròpiament de l'entrega de premis pronunciarà la xerrada "Cap a una transició energètica intel·ligent". L’acte finalitzarà amb el Vermut Cambra que se servirà a les instal·lacions de La Llotja de Reus. 

Els Premis pel Medi Ambient Ciutat de Reus tenen l'objectiu de reconèixer públicament les millors pràctiques ambientals per part de les empreses adherides al Pacte pel Medi Ambient de Reus. En concret, es presenten iniciatives vinculades a millores energètiques com ara la reducció del consum energètic o projectes d’energies renovables, millores en el control i estalvi en el consum d'aigua, la reducció de l'abocament d'aigües residuals, millores en la gestió de residus, etc.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: