1 de 10
JUDICIAL

Declaren les víctimes dels suposats abusos sexuals a una escola de Valls

Dues professores relaten la seva versió com a testimonis a l'Audiència de Tarragona

Marc Pedraza explicant que va patir abusos sexuals per part d'un professor quan cursava cinquè de primària a l'Escola Baltasar Segur de Valls en l'acte organitzat per l'Asafit. | Neus Bertola/Mar Rovira
per Redacció, Tarragona | 30 de gener de 2023 a les 18:10 |
Aquest dilluns han declarat a l'Audiència de Tarragona les víctimes de suposats abusos sexuals per part d'un professor de l'escola Baltasar Segú de Valls (Alt Camp), que s'haurien produït en les dècades dels vuitanta i noranta. Han estat citades les cinc víctimes que a finals de novembre van denunciar el cas als Mossos d'Esquadra, així com dues professores del centre educatiu vallenc que han declarat com a testimonis dels fets.

L'advocada Maria Granja, que porta la defensa de quatre de les cinc víctimes, espera que sigui un judici ràpid, que "no es dilati en el temps" i que permeti a les víctimes "refer la seva vida". La setmana vinent està previst que declari el presumpte autor dels fets.

"Les víctimes només volen que es faci una mica de justícia i poder refer-se de la situació que van viure quan eren uns nens", ha remarcat l'advocada Maria Granja. La lletrada es mostra satisfeta de com ha evolucionat la jornada d'aquest dilluns a l'Audiència de Tarragona i ha assegurat que ella i el seu equip estan pendents de veure què passa la setmana vinent, quan s'espera que comparegui el presumpte autor dels fets.

L'advocada no descarta que el professor no comparegui davant del jutge, basant-se en les informacions que li arriben sobre el seu possible estat de salut. En qualsevol cas, Granja assegura que, fins al moment, es tracta "només de rumors" i que no li consta que s'hagi presentat cap certificat mèdic que ho corrobori.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: