1 de 10
ELECCIONS MUNICIPALS 2023

El PSC Reus proposa una aplicació per comunicar desperfectes a la via pública

Guaita assenyala que en 24 hores es donaria resposta al ciutadà

Guaita ha presentat la seva proposta per fer una aplicació mòbil per recollir incidències i desperfectes a la via pública | MBO
per Marc Busquets Obré, Reus | 30 de gener de 2023 a les 11:15 |
El PSC ha presentat, aquest matí de dilluns, la seva primera proposta programàtica per a les eleccions municipals del mes de maig. Es tracta d'una aplicació mòbil per tal que el veïnat pugui comunicar al consistori les incidències que detecti quant a desperfectes a la via pública i similars. En un termini de 24 hores, segons ha exposat l'alcaldable Sandra Guaita, es donarà a resposta a l'interessat, així com un termini estimat de resolució. Tot plegat, ha dit, vinculat a l'estratègia smart city que vol seguir la formació. 

Resposta en 24 horesTot plegat, ha assenyalat la candidata, ha sorgit de les visites que els socialistes fan als barris. "El que ens diu la gent és que envia correus, fa instàncies o trucades per informar del mal estat d'una vorera, posem per cas, i que no rep resposta". Amb l'aplicació, ha subratllat, el ciudatà tindrà feedback per part de l'ajuntament en relació a les incidències que comuniqui. 

Pel que fa al funcionament de l'aplicació, és senzill. "Es fa una fotografia del que s'hagi de reparar, i s'envia", ha dit. El compromís, doncs, és confirmar la recepció de la incidència en un termini de 24 hores i, a partir d'aquí, estimar el temps de resolució corresponent. De fet, tota incidència comunicada activaria una brigada d'intervenció ràpida per tractar-la. 

Més endavant, ha apuntat Guaita, i en funció de l'acollida de l'eina, aquesta podria servir igualment per comunicar-se amb l'ajuntament per altres qüestions, com ara les relacionades amb conductes incíviques. 

En aquesta línia, ha avançat, el PSC Reus presentarà les seves propostes en matèria de seguretat, destinades també a combatre l'incivisme a la capital del Baix Camp. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: