1 de 10
LABORAL

Els dos nous programes d'experienciació laboral ocuparan vuit persones a Reus

Es contractaran a jornada completa a través de l'IMFE Mas Carandell

Sis persones formaran part del programa de manteniment dels horts urbans | Cedida
per E.R., Reus | 30 de gener de 2023 a les 10:05 |
Vuit persones es contractaran per dur a terme el manteniment dels horts urbans i escolars dels barris de ponent de Reus i el suport a la tramitació digital i millora de les competències TIC. Es tracta de dos programes d'experienciació laboral impulsats per l'IMFE Mas Carandell. Els participants del programa tindran un contracte a jornada completa des de l'1 de febrer fins al 31 d'octubre. 

Els dos programes ocuparan un total de vuit persones


Pel que fa al programa de Manteniment dels horts urbans i escolars, emmarcat en l'àmbit d'agricultura ecològica, es contractaran sis persones, cinc com a peons i un com a monitor. Duran a terme tasques per treballar als horts urbans de Sol i Vista i oferir tallers educatius per donar suport als horts escolars dels barris de ponent. 

El segon programa, el de Suport a la tramitació digital, ocuparà dues persones més, que tindran un perfil professional d’orientació en TIC. L’objectiu és facilitar l’accés de la ciutadania a l’àmbit digital, a través de l’acompanyament en la realització de tràmits i gestions en línia, especialment amb l’Administració. En aquest sentit, pròximament s’oferirà assessorament personalitzat, amb cita prèvia, des dels centres cívics Carme i Ponent.

Segons el regidor d'Empresa i Ocupació, Carles Prats, "la necessitat d’oferir aquest servei es va fer més palesa a partir de la pandèmia, evidenciant col·lectius que podien esdevenir vulnerables pel fet de no disposar de competències TIC, d’equipaments informàtics, o bé, de connectivitat". Els programes d’experienciació són accions subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, i finançades pel Ministerio de Trabajo y Economía Social - Servicio Público de Empleo Estatal. 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: