1 de 10
SOCIETAT

Valentín Rodríguez, reelegit com a president de l'Associació de Veïns Mas Vilanova

L'entitat celebra enguany el 25è aniversari

Una imatge del passeig de Misericòrdia, de Reus | Reus.cat
per ReusDigital, Reus | 30 de gener de 2023 a les 09:20 |
Divendres passat, dia 27, va tenir lloc l'assemblea general ordinària de l'Associació de Veïns Mas Vilanova, en la qual va ser reelegit com a president Valentín Rodríguez. Rodríguez anirà acompanyat de David Melgar, com vicepresident i amb noves incorporacions. En total la junta compta amb un total de 10 membres.

Durant l'assemblea també es va aprovar l'estat de comptes, el pressupost per al 2023 i el programa d'activitats en el que tenen especial rellevància actes solidaris amb altres entitats i col·lectius. Dins del programa es poden destacar aquest any els actes commemoratius del 25è aniversari de l'entitat, que culminaran el dia 26 de setembre, dia de constitució formal de l'entitat.

Reivindicacions del veïnatD'altra banda i com a reivindicacions del barri, els socis van reiterar la necessitat d'implantar un horari a la zona de gossos del parc Gandhi "com es fa a d'altres zones de la ciutat", amb un horari que "sigui compatible amb el descans dels veïns". "Actualment a altes hora de la matinada hi ha soroll, crits... que impedeixen el descans", segons s'ha apuntat en un comunicat. També es va insistir en la "necessitat de millorar la il·luminació i el ferm del carrer del Gegants, tenint especial importància per la seguretat vial la senyalització i il·luminació adient als passos de vianants alhora que establir un sistema per controlar la velocitat dels vehicles".

Finalment, es va recordar "la necessitat de millora dels jardins del barri, la reparació de les jardineres del passeig de Misericòrdia i la neteja en general".
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: