1 de 10
ELECCIONS MUNICIPALS 2023

Valents presenta els dotze primers candidats a la demarcació de Tarragona

Hi ha assistit Dolors Compte, alcaldable del partit per a Reus

Foto de família dels candidats de Valents | Cedida
per Reusdigital.cat, Tarragona | 29 de gener de 2023 a les 10:05 |
Valents ha presentat aquest passat dissabte, a l’Hotel Tarraco Park de Tarragona i davant més de 250 persones, els seus 12 primers candidats a la demarcació de Tarragona.

A l’acte, la presidenta de la formació i candidata a l’alcaldia de Barcelona, Eva Parera, ha declarat que “qui vulgui saber què és la unió del constitucionalisme, només ha de veure aquesta sala d’avui, gent procedent de diferents partits, del sector social i empresarial”. La presidenta de Valents ha afirmat que “avui fa un any érem només un projecte, una incògnita per a molta gent que ens mirava amb curiositat i, fins i tot, amb suspicàcia. Un any més tard, aquesta incògnita és ja una realitat implantada en tota Catalunya. Més de 70 regidors i presència en més de 150 municipis. El nostre creixement avui ha sobrepassat a PP i VOX, i això és gràcies a la gran feina que feu tots vosaltres”. Parera també ha afirmat que “no hem vingut a caure bé a les forces independentistes ni als populistes de l’extrema esquerra. Hem vingut a ser la veu de molts catalans ignorats i maltractats”.

En relació al Hard Rock, la presidenta de Valents ha volgut reafirmar el compromís de la formació amb el projecte, tot afirmant que “no hauria d’estar en el debat públic si devem o no estendre la mà a aquells que generen llocs de treball. Hauríem de dir sempre sí. Hem d’estar al costat d’aquells que arrisquen per a contribuir al creixement econòmic. Volem una Catalunya líder, motor d’Espanya, referent cultural i capital d’Europa”.

Robert Hernández, candidat de Valents a l’alcaldia de Tarragona, ha declarat que s’ha reunit “amb més de 60 entitats socials i empresarials de la ciutat de Tarragona i totes elles ens demanen que els fem la vida una mica més fàcil, que els donem suport”. El candidat també ha volgut destacar que “empatitzarem amb la gent de barri, ens sentirem orgullosos dels nostres barris. Ells també són part de la ciutat de Tarragona”. Finalment, ha volgut destacar que “farem costat a aquells que creïn llocs de treball, als autònoms, tan maltractats per les administracions públiques”.

Per la seva banda, la candidata de Valents a l’alcaldia de Reus, Dolors Compte, ha afirmat que “Valents ha vingut a defensar allò que els partits tradicionals han oblidat: la seguretat, el treball i la llibertat”. La candidata també ha afirmat que “a Reus necessitem baixar impostos, una ciutat més cívica i més neta. No necessitem més normes, necessitem que es compleixin”.

També ha assistit a l’acte el president de la Junta Provincial a Tarragona, Miquel Curto, que ha estat l’encarregat de donar la benvinguda als més de 250 assistents. En la seva intervenció ha volgut destacar que “el sud de Catalunya també existeix i té un potencial enorme que Valents projectarà des de Barcelona”. Curto també ha afirmat que “els grans partits s’estan posant nerviosos en escoltar la veu dels Valents de Catalunya, des de Tortosa fins a Girona, ningú serà capaç de silenciar-nos ni de callar-nos”. Finalment, el president provincial ha declarat que “la dictadura de l’estelada i dels radicals en tota Tarragona s’acabarà amb Valents. També s’acabarà amb tots aquests barons, de la rosa o de la gavina, que decideixen des de Madrid, Galícia o Castella i Lleó el que es fa a Tarragona i a Catalunya”.

Més seguretat i menys okupació

Els primers 12 candidats de Valents a la Província de Tarragona han coincidit a destacar que tots els seus municipis necessiten “major seguretat, acabar amb l’okupació de propietats privades, crear riquesa i atracció d’inversions, millorar els carrers”. Tots ells també han destacat que “a Catalunya ens hem quedat orfes de partit. A Catalunya no hi ha ningú que estigui defensant el que realment els catalans necessitem. És per això que ens unim a Valents”.

Els 12 primers candidats que Valents ha presentat són: Robert Hernández, candidat a Tarragona; Dolors Compte, candidata a Reus; Ximo Llopis, a Tortosa; Iván García, a La Pobla de Montornès; Antonio Bernal, a Roda de Berà; Juan Carlos Hurtado, a Torredembarra; Raúl Gómez, a Cunit; Ander Basterretxea, a Vila-seca; Pep Tuá, al Vendrell; Daniel Roso, a Valls; Jennifer Garcia, a Calafell i Vando Miguel, a Roquetes.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: