1 de 10

Solidaritat sobre rodes a Cambrils

Organitzen una competició d'"skaters" i "scooters" per recaptar fons per a la recerca contra el càncer infantil

L'esdeveniment solidari és l'11 de febrer | Localpres
per M.B., Reus | 5 de febrer de 2023 a les 16:30 |
L'associació juvenil cambrilenca Cultívate i Cambrils #PelsValents han organitzat una competició solidària d'skaters i scooters que es portarà a terme el dissabte 11 de febrer a l'skatepark de Cambrils amb l'objectiu de recollir fons pel Pediatric Cancer Center de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i la recerca del càncer infantil.

La inscripció per participar tindrà un cost de 2 euros i tot l'import recaptat es destinarà a la campanya #PelsValents. L'esdeveniment solidari començarà a dos quarts de 10 del matí i s'allargarà fins a dos quarts de 8 del vespre. Durant tota la competició, hi haurà música i diverses carpes amb diferents col·laboradors que han ajudat a fer possible aquesta primera edició de l'acte.

Al final de la jornada es farà el lliurament de premis a les persones guanyadores de la competició. La regidora de Joventut, Natàlia Pleguezuelos, ha destacat el "treball conjunt" dels departaments de Joventut i Esports per "acompanyar les entitats en l'organització d'aquest esdeveniment, coincidint amb el Dia Internacional del Càncer Infantil, que es commemora el dimecres següent".

Cultívate "pretén fomentar l'esport, la cultura, el desenvolupament personal i la cohesió del municipi amb l'organització de tallers esportius d'skateboard i scooter i la programació de xerrades educatives sobre temes com el medi ambient, la música, la integració social, la psicologia, el desenvolupament personal, l'emprenedoria i el món financer", segons fonts municipals.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: