1 de 10
SOLIDARITAT

Concert solidari d'El Círcol per recaptar fons per a la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls

El 17 de febrer, al Fortuny, amb La Vella Dixieland

La Vella Dixieland, en concert al Fortuny de Reus per recaptar fons per a la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls | La Vella Dixieland
per Reusdigital.cat, Reus | 26 de gener de 2023 a les 20:00 |
Sota el lema Omplim el Fortuny per l'ELA, El Círcol ha presentat el tradicional Concert Solidari de Carnaval, que s'havia vist interromput els dos darrers anys a causa de la pandèmia i que organitza en col.laboració de l'ACR. Tots els beneficis del concert d'enguany, que se celebrarà el 17 de febrer i que anirà a càrrec del prestigiós grup de jazz La Vella Dixieland, seran destinats a la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls.

La presentació del concert ha estat encapçalada per la presidenta d'El Círcol, Patrícia Terradellas, a qui han acompanyat la directora general de la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls, Esther Sellés, i Sisco Morell, afectat per L'ELA. 

La presidenta dit que "el 17 de febrer volem omplir el Fortuny per seguir ajudant en la causa de l'ELA. Una malaltia que arrossega no només l'afectat sinó a tot el seu entorn. El del Fortuny serà un granet de sorra de tot el territori per una causa q ens necessita a tots".

Sellès ha apuntat que l'"ELA, com a malaltia sense cura i que genera una alta dependència, requereix molts recursos i desestructura qualsevol família. La recaptació del dia 17 al Fortuny ens ajudarà a que el temps que queda als malalts d'ELA sigui de qualitat mentre no trobem una cura o un tractament".

A la presentació hi han assistit també el reusenc Martin Martínez, també afectat per la malaltia, i els representants de Swim for ELA, Merche Dalmau i Jordi Cervera, entre d'altres.
 

Imatge de la presentació del concert Foto: Cedida 
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: