1 de 10
FOTOGRAFIA

Es donen a conèixer els guanyadors del 10è Concurs Fotogràfic Albert Iturria de Vila-seca

Una exposició les mostra fins al 15 de febrer

El 10è Concurs Fotogràfic Albert Iturria s'ha centrat en la vellesa | Cedida
per Reusdigital.cat, Reus | 26 de gener de 2023 a les 16:40 |
El passat dissabte, i en el marc dels actes de la festa major d'hivern a Vila-seca, es van donar a conèixer els guanyadors del 10è Concurs Fotogràfic Albert Iturria que enguany premiava les millors fotografies relacionades amb la vellesa.

L’esposa del fotògraf homenatjat; la regidora d'Innovació i Turisme, Cristina Cid, i la regidora de Polítiques d’Igualtat i Habitatge, Anabel Margalef, van lliurar els premis als guanyadors. El primer, valorat en 700 euros, va ser per Antoni Bonet; el segon premi, amb un valor de 350 euros, va ser entregat a Alícia Garcia i, per últim, el tercer premi, dotat amb 175 euros, va ser per Montse Magrinyà.

Després d'anunciar els guanyadors del concurs, es va procedir a inaugurar l'exposició, que recull una cinquantena de fotografies i es pot visitar fins al 15 de febrer.

El jurat d'aquest desè Concurs Fotogràfic Albert Iturria va estar format per Josep Toquero, regidor de Serveis Generals, Seguretat i Civisme; Cristina Cid, regidora d’Innovació i Turisme; Ton Tarragó, membre de la família d’Albert Iturria i Sílvia Amador, fotògrafa professional.
Participació
Director: Marià Arbonès
Cap de redacció: Marc Busquets
Departament de Tecnologia: Josep Gallofré / Adrià Martínez

Raval de Santa Anna, 2, tercer pis | 43201- Reus | Telèfon 977 300783 | info@reusdigital.cat
Segueix-nos a:
Cerca a ReusDigital: